Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да си включа информационнния дисплей - Гранд Чероки, 1994, 5.2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как да си включа информационнния дисплей - Гранд Чероки, 1994, 5.2

Как да си включа "компютъра" на Гранд Чероки, 1994, 5.2.
    Днес както си карах, се включи за около един час, следобяд пак го запалих и пак ми светна, но се разписка да долея течност за чистачки и ми изписа едно "SERVICE 4 WD SWIITCH" и периодично мига и писука (през 2-3 минути)...в руския сайт пише,че е някакъв датчик...
    Вечерта пак го запалих, но компютъра не светна. Та ако може някой да помогне със съвет

http://www.jeep.avtograd.ru/Grand_Ch...P249/index.htm
    Последно редактирано от gubislav; 20-02-09, 19:49.

До: Как да си включа "компютъра" на Гранд Чероки, 1994, 5.2

Днес като запалих сутринта-пак светна и ми изписа "SERVICE 4 WD SWIITCH", карах го, при следващото палене пак не светна.
    Другото, което ме интересува е, защо когато включа на "R", и при маневра се чува тропане отпред вдясно, независимо дали завивам наляво или надясно, но то не се чува всеки път, примерно от 5 маневри, при една се чува това тропане. Ако някой може да помогне със съвет, а аз ще го закарам в сервиз да го погледнат, ама чак във вторник.

Коментар

Първоначално публикуван от gubislav Преглед на мнение
      Днес като запалих сутринта-пак светна и ми изписа "SERVICE 4 WD SWIITCH", карах го, при следващото палене пак не светна.
      Другото, което ме интересува е, защо когато включа на "R", и при маневра се чува тропане отпред вдясно, независимо дали завивам наляво или надясно, но то не се чува всеки път, примерно от 5 маневри, при една се чува това тропане. Ако някой може да помогне със съвет, а аз ще го закарам в сервиз да го погледнат, ама чак във вторник.
      за "SERVICE 4 WD SWIITCH" има една букса долу на раздатката..... предполагам си с 249 full time...... опитай се да почистиш клемите, но ако не помогне я откачи и изолирай и няма да писка....... аз така карам 2 години......

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
        за "SERVICE 4 WD SWIITCH" има една букса долу на раздатката..... предполагам си с 249 full time...... опитай се да почистиш клемите, но ако не помогне я откачи и изолирай и няма да писка....... аз така карам 2 години......
        Мерси, тъкмо ти пратих ЛС
        Да разбирам, че не е нещо фатално, щом си караш от две години така

Коментар

този датчик показва дали е зацепена раздатката или е на неутрал..... и на дисплея ти светват колелцата на джипката в зелено........ не е фатално да откачиш буксата, но ако е само зацапана, може и да се оправи след почистване........ огледай я, почисти я. виж и кабелите как са......

за информационния дисплей...... това не ти е компютъра, ако той не работеше, няма да запалиш джиката изобщо........ ако като светне не са нулирани датата и часа, значи сигурно имаш лоша връзка до самия дисплей...... трябва да се проследи, почисти ...ама къде ли е....... гадна задачка

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
            този датчик показва дали е зацепена раздатката или е на неутрал..... и на дисплея ти светват колелцата на джипката в зелено........ не е фатално да откачиш буксата, но ако е само зацапана, може и да се оправи след почистване........ огледай я, почисти я. виж и кабелите как са......

за информационния дисплей...... това не ти е компютъра, ако той не работеше, няма да запалиш джиката изобщо........ ако като светне не са нулирани датата и часа, значи сигурно имаш лоша връзка до самия дисплей...... трябва да се проследи, почисти ...ама къде ли е....... гадна задачка
            Мерси, някой да промени заглавите на темата "Как да си включа информационнния дисплей", да не се излагам така
            Като светне всичко е нулирано...хм...ще го проследяваме

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X