Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колеги, дайте ми съвет

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колеги, дайте ми съвет

интересувам се повече за марката Jeep особено за Вранглера какви му са предавките и дали има някакви блокажи по диференциалите, говорят че му е слаба раздатката ВЯРНО ли е.

До: Колеги даите ми савет

Нее вярно а за другото чети ,чети,чети,......

Коментар

Първоначално публикуван от b_katev Преглед на мнение
      интересувам се повече за марката Jeep особено за Вранглера какви му са предавките и дали има някакви блокажи по диференциалите, говорят че му е слаба раздатката ВЯРНО ли е.
      Машината се предлага от 1987г. в безброй разновидности За коя от тях питаш ? .....чети, чети, чети
      Последно редактирано от дядо владо; 16-02-09, 23:14. Причина: правопис
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
        Машината си предлага от 1987г. в безброй разновидности За коя от тях питаш ? .....чети, чети, чети
        Какво значение има? Отговора пак е в .....чети, чети, чети
        no signature no problems

Коментар

по точно за jeep wranglew sahara има ли някакви блокировки на диференциалите. Ще го ползвам за офролд

Коментар

по точно за jeep wranglew sahara има ли някакви блокировки на диференциалите. Ще го ползвам за офролд
            Колега, дефинирайте малко по-точно какъв джип ще купувате, защото Сахара, само по себе си не означава нищо. Сахара има и 4х2. Най-лесното е да влезете в страницата на Jeep или да поровите из форума и чак тогава, ако нещо е неясно, да попитате тук, защото от подобни теми всички ставаме за смях.

Офролд няма, както няма и олфройд и пр.

Коментар

Колега не се стряскай , колегите искат да ти кажат че трябва да почетеш из форума като използваш "ТЪРСЕНЕ " и да разбереш какво искаш да питаш , след което ще зададеш адекватен въпрос на който може да ти се отговори . От Wrangler до Wrangler има разлика ,разбери какъв е този , за който говориш и все пак всичко е написано ЧЕТИ !
              JEEP PATRIOT, 2.0CRD , 2008
              JEEP CHEROKEE XJ ,SPORT 4.0L 2000
              JEEP COMMANDER, 4.7L , 2009
              JEEP GRAND CHEROKEE WJ 4.7L H.O , 2005 OVERLAND 0878102108 -Иван

Коментар

До: Колеги, дайте ми съвет

Също така можеш да напишеш и какво разбираш под "OffRoad"? Какъв опит имаш с високо проходимите автомобили, защо си се насочил точно към Вранглер, и подобни неща, от които и ние ще разберем какво ти трябва.

Коментар

Оформя се изключително полезна тема...

Коментар

ОК. колеги мерси ви за ви за информацият

Коментар

говорят че му е слаба раздатката ВЯРНО ли е.
                      За коя раздатка говорят че е слаба.

Коментар

нямам си и идея за какво става въпрос но не знам и какво да гледам като си купувам за това питам. Стра6но ме кефи вранглера каква визия има и се интересувам дали а проходими

Колега, последно предупреждение!
                        Пишете на кирилица.

Коментар

Колега, каза Ви се, че има доста изписано за много модели и модификации на Джийп тук. Очевидно не искате да прочетете. С две думи - ако го купувате заради визията, го избирайте по визията, защото ако нямате сериозни намерения и амбиции за хард офроуд изпълнения дори модификация със скромна фабрична комплектация ще Ви е предостатъчна.
                          Ако търсите по-хард преживявания така или иначе ще доработвате машината.
                          Вранглерът по правило е най-приложимият за офроуд модел на Джийп. В тази връзка, ако купувате Джийп за офроуд това е моделът.
                          Не е вярно, че е слаба раздатката, която и да е тя, защото очевидно Вие нямате идея какво искате да си купите.

Коментар

moje da zaklu4ite temata kolegi

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X