интересувам се повече за марката Jeep особено за Вранглера какви му са предавките и дали има някакви блокажи по диференциалите, говорят че му е слаба раздатката ВЯРНО ли е.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Колеги, дайте ми съвет
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Колеги даите ми савет
Първоначално публикуван от b_katev Преглед на мнениеинтересувам се повече за марката Jeep особено за Вранглера какви му са предавките и дали има някакви блокажи по диференциалите, говорят че му е слаба раздатката ВЯРНО ли е.За коя от тях питаш ? .....чети, чети, чети
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеМашината си предлага от 1987г. в безброй разновидностиЗа коя от тях питаш ? .....чети, чети, чети
no signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от b_katev Преглед на мнениепо точно за jeep wranglew sahara има ли някакви блокировки на диференциалите. Ще го ползвам за офролд
Офролд няма, както няма и олфройд и пр.
Коментар
-
Първоначално публикуван от b_katev Преглед на мнениепо точно за jeep wranglew sahara има ли някакви блокировки на диференциалите. Ще го ползвам за офролдJEEP PATRIOT, 2.0CRD , 2008
JEEP CHEROKEE XJ ,SPORT 4.0L 2000
JEEP COMMANDER, 4.7L , 2009
JEEP GRAND CHEROKEE WJ 4.7L H.O , 2005 OVERLAND 0878102108 -Иван
Коментар
-
До: Колеги, дайте ми съвет
Също така можеш да напишеш и какво разбираш под "OffRoad"? Какъв опит имаш с високо проходимите автомобили, защо си се насочил точно към Вранглер, и подобни неща, от които и ние ще разберем какво ти трябва.
Коментар
-
Първоначално публикуван от b_katev Преглед на мнениеговорят че му е слаба раздатката ВЯРНО ли е.
Коментар
-
нямам си и идея за какво става въпрос но не знам и какво да гледам като си купувам за това питам. Стра6но ме кефи вранглера каква визия има и се интересувам дали а проходими
Колега, последно предупреждение!
Пишете на кирилица.
Коментар
-
Колега, каза Ви се, че има доста изписано за много модели и модификации на Джийп тук. Очевидно не искате да прочетете. С две думи - ако го купувате заради визията, го избирайте по визията, защото ако нямате сериозни намерения и амбиции за хард офроуд изпълнения дори модификация със скромна фабрична комплектация ще Ви е предостатъчна.
Ако търсите по-хард преживявания така или иначе ще доработвате машината.
Вранглерът по правило е най-приложимият за офроуд модел на Джийп. В тази връзка, ако купувате Джийп за офроуд това е моделът.
Не е вярно, че е слаба раздатката, която и да е тя, защото очевидно Вие нямате идея какво искате да си купите.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар