Обява

Свий
Няма добавени обяви.

дайте съвет за вранглер 2.5i

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: дайте съвет за вранглер 2.5i

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
    .
    В мобиле.бг има един за 4500 лв., е това значи ли че вранглерите в България се намират за 5К лв?

Намира се в Пловдив ! Доста е омаслен и по двигателя , и по скоростната и карданите .
    Повредена му е бензиновата помпа и .....има ръжда доста .
    Но за тези пари ....?
    Ако човек го вземе и го стегне - пак около 8-9 К ще дойде , а годината е 1989 според собственика .
    И аз го гледах +чукащ мотор.В общи линии е пълен кош.
    [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
    [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
    [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
    [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Първоначално публикуван от cyklon Преглед на мнение
      И аз го гледах +чукащ мотор.В общи линии е пълен кош.
      Аз отидох за да го купувам ( въпреки състоянието ) ми беше влезнала мухата за тунинг , но .... отказаха да го запалят ( двигателя ) естествено , не купето ! Ха,ха,ха
      След 3 часа се върнах за припалването и ...... ми казаха че е продаден вече !
      Странно , но такъв ми бил късмета ! А аз от моя късмет съм си доволен !
      Затова с усмивка си подвих опашката и вече не искам да го купувам ( вече веднъж ми се размина ) .
      Ако бях чул и чукането на двигателя - може би нямаше да се откажа -имам двигател от БМВ добър и ми казаха , че ставало с малко намеса !
      Но съдбата си знае своето и ми го показа . Благодаря на приятелите на собственика !
      Ако те четат - по добре е на клиента да се кажат слабите места на колата , отколкото да се прикриват !Той - клиента ще ги открие !
      А който е дошъл да гледа този Джип и да го купи - той вече е готов на леките дефекти и компромиси !

Така , че за важи за всички - споделяйте спокойно дефектите , те са отстраними , ако се знаят !
      Така само ще получите доверие и по-лесно ще продадете колата !
      Успех на всички !

Коментар

колеги погледнах в мобилето и видях един черен шуменски вранглер някои евентуално да знае нещо за него???
        Човек се учи с много практика:D

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
        X