Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Wrangler YJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за Wrangler YJ

Здравейте имам един въпрос, но не съм много наясно с нещата. Баща ми има Jeep Wrangler YJ 2,5. Веднъж ми даде да направя едно кръгче и по ирония на съдбата изведъж изгасна и когато пробвах да го запаля пали вдига оборотите до 1200 и след това бавно си падат и гасне. Сменихме бензиновата помпа защото в ОМВ бяха сипали нафта ии се беше запушила и си помислихме че е от това, но след това пак прави този проблем. Интересното е че когато вън беше 35 градуса палеше понякога а сега не пали. Когато пу пръскаме бензин на инжектора ли е к'во е не знам няма проблем .Та въпроса ми е някои имал ли е подобен проблем и от какво според вас може да е .Наясно ми е че не може да се каже така защото аз не мога да го обясня добре пък и трябва да се види н все пак някъкви предположения.Мерси предварително

До: Въпрос за Wrangler YJ

Ако колата е зелена е нормално също и при моделите преди 2015г. с четири врати.....

Първо пиши година на производство, после какъв е мотора, после ти (или колата) къде е, за да може да се посочи най-близкия грамотен колега или сервиз!
    Като пишеш, не бързай да "публикуваш", първо използвай "преглед" за пЪрвописни и стилни грешки! Ако не си ТОЧНО сигурен в проблема, опиши го с малко повече думи, не като телеграма (вкл. може и да извикаш бащати да помага) и т.н. Колкото повече информация дадеш, толкова по-лесно ще се локализира проблема!

По подразбиране е 2.5 бензин, инжекцион, (ама не сме врачки)
    Ако е инжекцион, където и да пръскате "на ръка" нищо не правите.
    Съмнявам се да се наложи смяна на помпа от грешка бензин/нафта ама хайде. Така както си го представил, най-напред почни от смяна на горивен филтър!
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X