Здравейте!
От 3-4 месеца имам един странен и не отстраним проблем (засега)
Той се появява през различни периоди от време...понякога 2-3 пъти седмично, а друг път може и веднъж месечно. Закономерност не съм открил
Проблема се състой в това: при завъртане на ключа се чува едно изскърцване/изръмжаване на стартера (за 1-2 сек.) без да задвижи двигателя. При повторение в повчето случай запалва нормално, но се случва и пак да го повтори номера 2-3 пъти преди да зацепи
Това се случва както в топло така и в студено време, при загрял или студен двигател. Първия път като го направи пред майстор този номер- той каза... "нема да се плашиш" най-много бендикс да сменяш. Но от тогава нямам оправия. Закарах го ...видяха го и казаха, че четките (или там както им се вика) са за смяна, но бендикса изглеждал добре... (при тях не направил номера нито веднъж). Но уви...след седмица пак "изкъркори" и пак при друг майстор. И той каза, че бендикса не изглеждал зле, но все пак можело да е от него...и го смених. На следващия ден отново...зацепи от 3-тиа път. И пак при майстори....като видяха, че ми е стар акумулатора, казаха че може да е от него.... преди седмица смених и него....и днес пак съм в начална ситуация...отново същия номер. Преди малко чух и друго мнение...да не би да съм имал някъде лош контакт....сега сигурно ще сменям и някой контакторен блок, но най-вероятно и от това няма да е...
Някой има ли идея какво е поредното нещо което трябва да направя?
Благодария предварително за предложения
От 3-4 месеца имам един странен и не отстраним проблем (засега)
Той се появява през различни периоди от време...понякога 2-3 пъти седмично, а друг път може и веднъж месечно. Закономерност не съм открил

Някой има ли идея какво е поредното нещо което трябва да направя?
Благодария предварително за предложения
Коментар