До: спортна генерация за JEEP
На моят джип сложих филтър на K&N, но не почувствах никаква разлика, сега като се замисля ако отскоча на консулт до Перник, защото разправят, че сините светодиоди покачват мощността... А филтъра го сложих, за да не ми се налага да поръчвам..., чакам и т.н.т. всеки път след като съм карал по прашен селски път, т.к. тук на село нещо няма дилъри на джип.
Тези манипулации механичните не могат да докарат проблеми, но софтуерната може и да е рискова, ако не се ползва софтуер на проверени и доказали се тунинг фирми.
А също и Явор, ако ми представи замервания преди/сега ще повярвам, но той не е питал за съвет, просто е споделил какво смята да направи, и за кое какво пишат по сайтовете, а колко % от рекламките са истина-това не мога да кажа.
Първоначално публикуван от jivo_pr
Преглед на мнение

Тези манипулации механичните не могат да докарат проблеми, но софтуерната може и да е рискова, ако не се ползва софтуер на проверени и доказали се тунинг фирми.
А също и Явор, ако ми представи замервания преди/сега ще повярвам, но той не е питал за съвет, просто е споделил какво смята да направи, и за кое какво пишат по сайтовете, а колко % от рекламките са истина-това не мога да кажа.
Щото Явор каза че според Калмини, мощността се увеличава с 15-18%. А и все пак става въпрос за Сузуки 1.6.
Коментар