Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде на шасито се намира VIN номер на Wrangler '89?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Къде на шасито се намира VIN номер на Wrangler '89?

колеги купих с джип вранглер 89г в КАТ не могат да му намериат номера на шасито ниакои да знае каде е?

До: wrangler

По принцип тук:

http://leo.avtograd.ru/wrangler_vin.htm

Освен това погледни тук:
    Frame, passenger side, rear wheel "hump", on top. 81 CJ7 I took down to the frame had it there, I didn't see it until I had ground off the whole frame
    Поздрави

Коментар

До: Къде на шасито се намира VIN номер на Wrangler '89?

Подкрепа на "Ники"
      На рамата от страната на пътника,от вънка, зад предното колело. Горе-долу над ухото на ресьора ....странно че при мен след разглобяване и пясъкоструй се откри и в кучи г@з - пак в дясно на рамата, на най-високото място отвътре на задното колело, но на хоризонталната част (т.е. между купето и рамата) ...не можах май да го обясня ако има нещо звънкай
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

До: Къде на шасито се намира VIN номер на Wrangler '89?

Номера на рамата на всички (поне така мисля) американски автомобили я има на таблото. На вранглера е от ляво, незнам как не сте я видяли.
        99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
        It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

От: До: Къде на шасито се намира VIN номер на Wrangler '89?

Колеги аз имам същия проблем никъде няма номер на рамата има на таблото има пред краката на пасажера в двигателния отсек само че и това е а тия в КАТ искат и на рамата отдолу, търках жулих на доста места, но не го откривам, моля ви за помощ с откриването на тоя номер!?!?!

Коментар

От: До: Къде на шасито се намира VIN номер на Wrangler '89?

Здравейте колеги, имам същия проблем като колегата по горе с намирането на номера на шасито, имам номер на таблото до стъклото имам пред краката на пасажера само че от към страната на двигателя се намира табелката, но дотук друг номер няма никъде а в КАТ отказват да го регистрират че нямало на шасито номер, моля ви за малко помощ, търсих къде ли не по рамата под пасажерската врата до задна дясна гума на рамата, отпред пред радиатора и нищо, няма и няма......... Инак джипа е нов внос от Австрия има ръжди по него, но не е изгнил или да има толкова ръжда та да се е заличил също ме съмнява и да е заличен в Австрия и за това си мисля че не го откривам нито аз нито ония в КАТ... Моля за помощ колеги

Коментар

От: Къде на шасито се намира VIN номер на Wrangler '89?

Нa моя TJ е отдясно на рамата,точно под вратата на пасажера.Пада се горе-долу по средата на рамата.
              o888 37 63 69

Коментар

Търсих там колега изжулих мърсотията, но не го открих... на друго място дали има? Някъде прочетох че имало и от горната страна между купето и рамата, ма къде да е и с огледалце ли се гледа, къде ли го не търсих и няма! Луда работа...

Коментар

На моя YJ 1990 - канадски не откриха номер на рама и така го регистрираха по номера на прозореца.
                  Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
                  http://www.facebook.com/JeepBG
                  LZ1GGC

Коментар

Във Видин не искат, къде са писали номера от таблото, в кой град? Или някой ако знае къде бих могъл да го регистрирам в кой град само с номера от таблото и тоя от табелката, някъде дето не се заяждат толкова ако трябва и ще почерпа?

Коментар

Щом Видин ти е близо иди при Алекс Маринов.Той може и да открие нещо...

Коментар

От американския Джипфорум

... On a YJ it is located on the cross frame right in front of the fuel tank. On top of the frame. ...
                        ... I have a VIN tag attached to the lower radiator frame below the cooling fan on my '95 YJ. ...
                        Thin little rusty plate approx front center, underneath the bottom of the radiator.
                        ... Sometimes they are on a stamp on the frame under the radiator ...
                        At the front, in the middle, underneath the radiator where the front/center body mount bolt goes is a pretty flimsy plate with the VIN on it.
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN3458.jpg
Прегледи:1
Размер:93.8 КБ
ID:5662893

От 5 публикации 4 говорят за VIN отпред, под радиатора - ръждивата табелка на снимката. Ръждивото отляво до нея била кормилната кутия.

Според първия цитат имало VIN отгоре на напречната греда на шасито, която е пред резервоара.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от veso-o Преглед на мнение
                          Щом Видин ти е близо иди при Алекс Маринов.Той може и да открие нещо...
                          Аз съм от Видин колега, къде мога да го открия този човек? Инак ще огледам около радиатора и отзад рамата около резервоара дано да го видя някъде, ако някой от вас колеги се сети за някъде къде да търся номера да пише или ако иска да ми звънне на 0898 86 11 77. Благодаря ви колеги

Коментар

Алекс Маринов
                            Във форума...

Коментар

Пак разгледах (огледах) и никъде няма номер по рамата, вариант две ми казаха, че може да мина на технотест и да издадат документ с който да се регистрира (ма дали може не знам) и вариант три да махна купето от рамата да намера номера който е от горната страна да викна ония от КАТ да го видят и запишат и после да сглобя пак джипа.... знам ли и аз кво да се прави вече....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X