Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Диф за Чероки 2,5ТД

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Диф за Чероки 2,5ТД

Здрравейте колеги, отскоро съм собственик на Чероки 2,5ТД 97г.
    Преди два дни ми се строши диференциала. Обаждах се на хиляди места, намерих няколко но все не е същиия. Че даже днес ходих и до Враца за целия мост(склонен съм целия мост да купя заради дифа), същия джип като моя, същата година, различен деференциал. Та въпроса ми е, кажете моля ви колко модела диференциали има тоя модел автомобил? На едно място казват два, на друго пет, и изобщо се побърках вече.
    Също така полуоските еднакви ли са лявата и дясната(като форма, дължина и т.н.)
    Много ще съм ви благодарен ако ми обясните, защото изобщо не съм наясно.

До: Диф за Чероки 2,5ТД

ето малко инфо . и търси повечко във форума
    http://jeep.avtograd.ru/Cherokee/cha...xles/index.htm
    понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
    JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
    Honda Shadow VLX 600 - 1999
    FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
    Влади

Коментар

Мостове - три вида: Дана 35, Дана 44 / опционално/, и Краислер.

Полуоски лява/дясна имат разлика в дължина, някъде към 3 сантиметра. Също се различни като дължина и тези от модели със и без АБС-а.

Относно лагери: когато правих моя мост на Вранглера Дана 35, всички лагери без тези на полуоски, ги намерих в магазин за лагери в Севлиево, за около 150 лева.

Така че се определи какво точно има на твоя мост и действай. Най-проблемно в БГ да се намерят читави полуоски втора ръка. Повечето от тези коите аз намирах не ставаха, поради износване в място на лагеруване. В Скорпион 13 ги има, ама са цифра. В САЩ ги има и са на добри цени, ама не знам колко ще хване шипинг като пари и време.
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

ето ти номерата на мостовете, може да се ориентираш за предавателните числа.... макар че твоя не е сглобяван в САЩ

все пак твоя диф какъв е?

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
          ... В САЩ ги има и са на добри цени, ама не знам колко ще хване шипинг като пари и време.
          За комплект полуоски за CJ доставката излезе горе-долу, колкото струваха те. При цена около $170 доставката с USPS излезе към $130. Отделно ДДС и мито отидоха около 80 лева.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

С CJ, доколкото знам е друга бира..... Имат за тази цена усилени за стар мост, този който с "правилни" лагери..... Така че трябва да се гледа внимателно..... Да не дойде нещо, което после няма какво да го прави...

Като стана за въпрос за CJ, се сетих за Боби CJ, той нали на своя CJ сменяше мостове..... Да не би червата да са същите?
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
              С CJ, доколкото знам е друга бира ...
              Дали са полуоски за CJ или нещо друго в случая е без значение. Дадох примера като ориентация за разходите по доставка, защото размерът и теглото ще са приблизително същите.
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                ето ти номерата на мостовете, може да се ориентираш за предавателните числа.... макар че твоя не е сглобяван в САЩ

все пак твоя диф какъв е?

Днес видях, че е ДАНА35
                обаче видях, че има някъв дана35С,
                какво ще рече това?

Коментар

Първоначално публикуван от Venko_D Преглед на мнение
                  Днес видях, че е ДАНА35
                  обаче видях, че има някъв дана35С,
                  какво ще рече това?
                  С от Custom, означава че е доработван от Jeep

виж имаш ли табелка на твоя и какъв е номера, за да се разбере предавателното число... макар че ако сменяш целия мост...... това май няма значение - да кажат по-запознатите

Коментар

Значи на моя пише дана35с а числото е 606033

Коментар

Добре де, имам следното питане - понеже намерих един същия като моя, но вместо да е 41/11 зъба на колеелото на диференциала, е 39/11. Има ли някакъв проблем ако го сложа него? Моля ви за отговор, защото изобщо е съм наясно.
                      Предполагам, че има защото и предавателното число му е 3,55 , а на моя е 3,73 , но все пак да попитам

Коментар

Първоначално публикуван от Venko_D Преглед на мнение
                        Добре де, имам следното питане - понеже намерих един същия като моя, но вместо да е 41/11 зъба на колеелото на диференциала, е 39/11. Има ли някакъв проблем ако го сложа него? Моля ви за отговор, защото изобщо е съм наясно.
                        Предполагам, че има защото и предавателното число му е 3,55 , а на моя е 3,73 , но все пак да попитам

Ще имаш проблеми при включено 4х4..... Предните и задните колела ще се движат с различна скорост.....И ако разбирам правилно - задница винаги ще се опитва да изпреварва предница. Или обратно , ама пак е кофти.....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X