Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Диференциал на Чероки 2,5 ТД

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Диференциал на Чероки 2,5 ТД

Колеги! Помощ!
    Отскоро имам Чероки 2,5 ТД 1999 г. Днес бях в сервиза на Голди и се оказа, че имам сериозен проблем със задния диф /шум над 40 км/ч/. Разбира се точния дефект ще стане ясен чак когато се отвори дифа, но работата е скъпа и трябва да имам готовност , като го разглобят веднага да донеса части. Питах в Скорпионите за части и ми се изправи косата от цените, а в Балкан стар хич и не мисля да се обаждам. Има ли някой идея за катастрофирал такъв или да е виждал в някоя автоморга заден мост на старо? Ако имате координати на морги или сте виждали на части моля дайте координати!!!! Намирам се в София.

До: Диференциал на Чероки 2,5 ТД

Тази тема видя ли я?
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от tzviatko Преглед на мнение
      Колеги! Помощ!
      Отскоро имам Чероки 2,5 ТД 1999 г. Днес бях в сервиза на Голди и се оказа, че имам сериозен проблем със задния диф /шум над 40 км/ч/. Разбира се точния дефект ще стане ясен чак когато се отвори дифа, но работата е скъпа и трябва да имам готовност , като го разглобят веднага да донеса части. Питах в Скорпионите за части и ми се изправи косата от цените, а в Балкан стар хич и не мисля да се обаждам. Има ли някой идея за катастрофирал такъв или да е виждал в някоя автоморга заден мост на старо? Ако имате координати на морги или сте виждали на части моля дайте координати!!!! Намирам се в София.
      в мобилето има няколко на части, за заден мост искат около 1000лв. но колко е читав.... и на коко ще се спазариш по-добре първо вижте какво е за смяна? там може да имаш и проблем с лагерите на полуоските по всяка вероятност, ревизирайте ги и сменете лагерите, че после се изяжда полуоската и боли повече

Коментар

vlado_28 имаше май една кола за части и продаваше доста работи от ходовата част...
        не бързам за никъде...
        XJ 2.5TD '98

Коментар

АутоФокс Авто морга в София кв.Горубляне има бая дефове за JEEP ето ти тел 0888-730-321
          LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

Коментар

Днес го оправиха в сервиза на Голди! За мой късмет се оказаха само два латера за смяна. Купих ги от Вест Ауто по за 54 лв. нови. Благодарности на сервиза за бързата и качествена работа!

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
              в мобилето има няколко на части, за заден мост искат около 1000лв. но колко е читав.... и на коко ще се спазариш по-добре първо вижте какво е за смяна? там може да имаш и проблем с лагерите на полуоските по всяка вероятност, ревизирайте ги и сменете лагерите, че после се изяжда полуоската и боли повече

браво че е бил малкия дявол, а ти първо цял диф искаше да купуваш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X