Тук е видно, че има доста хора, които разбират от какво се нуждаят колите им и могат и сами да си ги ремонтират. Има обаче и такива като мен дето са пълни лаици и имаме само бегла представа от устройството на автомобила. По тази причина нека се опитаме да направим едно добро дело. Знае се, че повечето майстори са склонни да ни вземат парите и да не свършат никаква работа. Затова, въпреки че е субективно и звучи, като своеобразна реклама / модераторите да го изтрият, ако сметнат за нужно / мисля, че би имало смисъл от една тема в която хора с опит, да дадат препоръки, къде може надеждно да ти направят колата.
Всички са патили от майстори и така е време да се създаде Черен и Бял списък на сервизи и специалисти за дизелови и бензинови автомобили в страната. Аз не виждам нищо странно и лошо в това, например да се спомене с добро добрия , а да се заклейми мошеника.
Рових доста в търсачките . Има подобни теми но не видях конкретна. Няма, примерно : “….Добър майстор на дизелите е бай пешо от Горубляне / не съществува / идете разбира си от работата” или ..."Ако ви траябва жичкаджия обърнете се към Еди кой си...добър е !"
Има повече мнения за калпави обирджии, което също е от полза но ако го систематизираме в дена тема ще е от полза за всички мисля.
Предварително благодаря за разбирането и подкрепата!!!

Всички са патили от майстори и така е време да се създаде Черен и Бял списък на сервизи и специалисти за дизелови и бензинови автомобили в страната. Аз не виждам нищо странно и лошо в това, например да се спомене с добро добрия , а да се заклейми мошеника.
Рових доста в търсачките . Има подобни теми но не видях конкретна. Няма, примерно : “….Добър майстор на дизелите е бай пешо от Горубляне / не съществува / идете разбира си от работата” или ..."Ако ви траябва жичкаджия обърнете се към Еди кой си...добър е !"
Има повече мнения за калпави обирджии, което също е от полза но ако го систематизираме в дена тема ще е от полза за всички мисля.
Предварително благодаря за разбирането и подкрепата!!!

Коментар