Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СЕРВИЗИ И МАЙСТОРИ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• СЕРВИЗИ И МАЙСТОРИ?

Тук е видно, че има доста хора, които разбират от какво се нуждаят колите им и могат и сами да си ги ремонтират. Има обаче и такива като мен дето са пълни лаици и имаме само бегла представа от устройството на автомобила. По тази причина нека се опитаме да направим едно добро дело. Знае се, че повечето майстори са склонни да ни вземат парите и да не свършат никаква работа. Затова, въпреки че е субективно и звучи, като своеобразна реклама / модераторите да го изтрият, ако сметнат за нужно / мисля, че би имало смисъл от една тема в която хора с опит, да дадат препоръки, къде може надеждно да ти направят колата.
    Всички са патили от майстори и така е време да се създаде Черен и Бял списък на сервизи и специалисти за дизелови и бензинови автомобили в страната. Аз не виждам нищо странно и лошо в това, например да се спомене с добро добрия , а да се заклейми мошеника.
    Рових доста в търсачките . Има подобни теми но не видях конкретна. Няма, примерно : “….Добър майстор на дизелите е бай пешо от Горубляне / не съществува / идете разбира си от работата” или ..."Ако ви траябва жичкаджия обърнете се към Еди кой си...добър е !"
    Има повече мнения за калпави обирджии, което също е от полза но ако го систематизираме в дена тема ще е от полза за всички мисля.
    Предварително благодаря за разбирането и подкрепата!!!
    Последно редактирано от hristota; 19-01-09, 15:17. Причина: Прекалено ситен шрифт
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
    "Един казл едно, друг друго и...делото преуспяло..." /Я. Хашек/ :)

До: СЕРВИЗИ И МАЙСТОРИ?

Огледайте се в раздела "доставчици на стоки и услуги" - там има полезни сведения

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Огледайте се в раздела "доставчици на стоки и услуги" - там има полезни сведения
      Да разбира се че има и ги прочетох. Но за жалост информацията е малко, а при наличието на хиляди хора тук / само членове на форума/ биха се получили доста днни, които ще помогнат на доста хора.
      То може тая тема да е за там

Коментар

от "доставчиците на стоки и услуги" съм се възползвал от сервиз голди и съм доволен. и колата я обух там...
        мисля че споделянето на лични впечатления от ходенето по мъките при сервизиране на колите ни е драгоценна информация.
        не бързам за никъде...
        XJ 2.5TD '98

Коментар

В сервизите на Хюндай също ремонтирали JEEP но били добри с моделите преди 2000-ната, щото сабили представителен сержиз преди време. Ако се има предвид, че и те са фирмен сервиз...

Коментар

За масла и ходова част Сервиза на Голди на гдрнобански път тел.9576109
            За диагностика сервиз ЮВЕ на бош на Симеоновсно шосе.
            В Балканстар само в краен случай!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от tzviatko Преглед на мнение
              ...В Балканстар само в краен случай!!!!
              Бих казал "В никакъв случай"!!!

Коментар

И аз избягах от там веднага и не мисля да стъпя повече!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X