Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с турбо Чероки 2.5тд

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с турбо Чероки 2.5тд

Имам проблем с Джип Чароки 2.5 TDI проблема наи-вероятно е сварзан с турбото . Не иска да върви и още при палене на двигатела след 1 минута турбото става горещо на маркучите не се осеща да има налягане . Маркуча към интер колера е омаслен . Някои може ли да даде савет какво да правя моля помогнете аз сам от Дупница даите някакви телефони и сервизи в този район .

До: Проблем с турбо Чероки 2.5тд

Чети тази тема. Може да намериш нещо.
    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=48027
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

щом са омаслени, значи изпускат. Намери си от морга и гледай да не са омаслени, но и да не са измити. Другия вариант е от Вест Ауто чисто нови струват 600лв двата. А ако предпочетеш Балкан Стар там ще ти струват 1600лв двата. Но все пак може да има и друг проблем.

Коментар

Първоначално публикуван от uden Преглед на мнение
        Имам проблем с Джип Чароки 2.5 TDI проблема наи-вероятно е сварзан с турбото . Не иска да върви и още при палене на двигатела след 1 минута турбото става горещо на маркучите не се осеща да има налягане . Маркуча към интер колера е омаслен . Някои може ли да даде савет какво да правя моля помогнете аз сам от Дупница даите някакви телефони и сервизи в този район .
        Колега ето ти моя телефон 0889882880 и 0878114930 ако искаш ми се обади за да ти кава аз как си реших проблема

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X