Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем или не ??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем или не ??

Купих си чероке 2,7 црд и на другият ден му правих хидравличната помпа а на вторят ден както си карах колата изведнъж се изфорсира колата докато си беше на Драйв и сжетна чек енджина
    и още нещто което ме притеснява като карам с 80 км с равна газ се чува нещто като резонанс
    дали не е проблем от дефернцялите или скоростите ?

вие събирате ли се някаде за да си говорите и запознавате ?
    блгаодаря съм ви и съжалявам ако имам грешки но съм отвикнал да пиша на кирилица

До: проблем или не ??

Няма Чероки 2.7 CRD.

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
      Няма Чероки 2.7 CRD.
      Играта отново е "познай кой е модела 2.7црд"
      [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
      [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
      [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
      [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Първоначално публикуван от cyklon Преглед на мнение
        Играта отново е "познай кой е модела 2.7црд"
        Участика май, май е в хАмеричко и не му се дават мазни кинти за диагностика при някой "латинос"
        Залагам кутия "лимонови резанки" на "Гранд" - черно щот` червеното (ATF-то) е малко .....
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
          Участика май, май е в хАмеричко и не му се дават мазни кинти за диагностика при някой "латинос"
          Залагам кутия "лимонови резанки" на "Гранд" - черно щот` червеното (ATF-то) е малко .....
          2.7CRD никога не е продаван в Америка.

Коментар

За разлика от 2.8 CRD, но отново разделът се превръща в "загадки"...

Иначе за да сме по-кооперативни - със сигурност след като се форсира и влиза в сервизен режим (предполагам това е станало) има проблем. Дали е проблем с маслото, механичен в скоростите или електронен можем само да гадаем, отново.

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
              ...
              Едва ли, виж, че пита дали се събираме - вероятно, за да се видим.

Коментар

събираме се, особено ако новите собственици на Джийп ще черпят.....

Коментар

Абе, хора, що не отговорите на човека, виждате, че е млад участник, като мен и не е много наясно. Ясно е едно, че Джип-а му е Гранд с 2.7 Мерцедес-овия дизелов двигател, но това не е най-важното.
                  Вероятно за знаещите и можещите утвърдени участници някои от въпросите ни ви се струват елементарни, но факта, че разчитаме на познанията и опита ви е показателен за доверието към вас.
                  Благодарим предварително, особено на хората, които не се отнасят пренебрежително към "зайците". Всеки е тръгнал от нищото и се е учил в движение. Дано и ние достигнем вашия опит и знания.
                  Успех и късмет на всички през Новата Година и много безаварийни километри!

Коментар

Първоначално публикуван от p_chankov Преглед на мнение
                    що не отговорите на човека
                    Отговорили сме му ....."щот` червеното (ATF-то) е малко " ако си го извади от контекста означава - ниско ниво на маслото в автоматичната скоростна кутия
                    Толкова само, при толкова оскъдна информация от негова страна ......а звука "чуващ се като резонанс" от клавиатурата не може да се диагностира, трябва да се повозим и "на живо" може би
                    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от p_chankov Преглед на мнение
                      Абе, хора, що не отговорите на човека, виждате, че е млад участник, като мен и не е много наясно. Ясно е едно, че Джип-а му е Гранд с 2.7 Мерцедес-овия дизелов двигател, но това не е най-важното.
                      Вероятно за знаещите и можещите утвърдени участници някои от въпросите ни ви се струват елементарни, но факта, че разчитаме на познанията и опита ви е показателен за доверието към вас.
                      Благодарим предварително, особено на хората, които не се отнасят пренебрежително към "зайците". Всеки е тръгнал от нищото и се е учил в движение. Дано и ние достигнем вашия опит и знания.
                      Успех и късмет на всички през Новата Година и много безаварийни километри!
                      Защо трябва да подразбираме и да гадаем, отгоре на всичко да ни се правят забележки и да ни се карат!? А има форуми в които подобни теми никога не биха видели бял свят!!!
                      Ако возилото на колегата действително е Гранд 2.7 дизел. Може да ми се обади, да се видим и сравним представянето на неговия и моя Джип и да се поуспокои.

Коментар

здравейте
                        ле леее как ме нахапахте
                        е.... майката
                        да наистина е черокито с мерцедесовият двигател
                        и наистина абсолютно нищо не разбирам от него
                        това ми е вторият джип който имам а първият го имах за съвсвм крадко
                        събирате ли се наистина ?
                        ходите ли на някакви преходи ?

Коментар

Ще започнем с това, че моделът е Гранд Чероки.

За събирането - няма правило. Разходи се организират.
                          Ти къде се намираш?

Коментар

аз съм в софия

имам едно питане колко гранд черокито 2.7 црд е нормално да държи температура на водата?

Коментар

От опита ми с два американца: стрелката на температура трябва да е +/- по среда на скалата.
                              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X