Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Странно тракане на гранда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Странно тракане на гранда

Здравейте, ето какво изникна.При пълен ляв волан, тръгване от място, се чува отчетливо тракане, като на каре.Викам си каре ще да е?Хайде смяна на ляво каре.Добре ама тракането остана, дори се появи и при пълен десен и тръгване.Значи не е каре.Доклокото разбрах Гранда няма вътрешни карета.Или са ме пързулнали.Сега на снега при пълен вилоан и потегляне се чува по-често, явно гумите нямат такова сцепление като с сухия асфалт и започват завъртат по-бързо.Някакви идеи да имате.
    ГрандЧероки 5.2 1995г.
    П.С. Каретата са хипоидни( май така се казваше) като на лека кола.
    Grand Cherokee WJ 4.7 V8
    Това е положението.

До: Странно тракане на гранда

Първоначално публикуван от karlosjackal Преглед на мнение
    Здравейте, ето какво изникна.При пълен ляв волан, тръгване от място, се чува отчетливо тракане, като на каре.Викам си каре ще да е?Хайде смяна на ляво каре.Добре ама тракането остана, дори се появи и при пълен десен и тръгване.Значи не е каре.Доклокото разбрах Гранда няма вътрешни карета.Или са ме пързулнали.Сега на снега при пълен вилоан и потегляне се чува по-често, явно гумите нямат такова сцепление като с сухия асфалт и започват завъртат по-бързо.Някакви идеи да имате.
    ГрандЧероки 5.2 1995г.
    П.С. Каретата са хипоидни( май така се казваше) като на лека кола.
    Това което го сменихте как изглеждаше? Имаше ли луфтове? Да не сте сменили не това което трябва? Това на къде е навит волана, не показва еднозначно проблемното каре.
    И аначе хипоидни карета няма! Хипоидни са колелетата в диференциала и много рядко в някои скоростни кутии, ама много рядко. Основно когато вектора на задвижване се завърта на 90 градуса.

Коментар

и при мен го има само когато буксува някое предно колело с навит волан, и аз си мисля за каре....
      но мойте ги чакам да почнат да тракат и на прав волан преди да ги сменя
      LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
        и при мен го има само когато буксува някое предно колело с навит волан, и аз си мисля за каре....
        но мойте ги чакам да почнат да тракат и на прав волан преди да ги сменя
        ти още ли не си ги сменил??? при мен се оправи след смяната, тракаха при пълен волан и двете.

Колега, от къде купи каретата? и кой ти ги сменя? понякога и това е важно

Коментар

От Вест ауто го взех.Смени го човек на когото имам доверие.Гледах го докато го сменяше.Според мен всичко си беше ОК.В движение при завой не го прави
          П.С. Дидо остава ли в сила уговорката да се видим, за да разгледам газоватаЗащото досега ми беше невъзможно.
          Grand Cherokee WJ 4.7 V8
          Това е положението.

Коментар

Първоначално публикуван от karlosjackal Преглед на мнение
            От Вест ауто го взех.Смени го човек на когото имам доверие.Гледах го докато го сменяше.Според мен всичко си беше ОК.В движение при завой не го прави
            П.С. Дидо остава ли в сила уговорката да се видим, за да разгледам газоватаЗащото досега ми беше невъзможно.
            Разбира се, че остава
            а каретата не съм ги сменил защото нямам време а и старите тракат само когато боксувам и то с навит волан. Новите ще си ги пазя за по-нататък
            LZ1RED

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X