За 4 литровия мотор на вранглер намерих много в форума и то само положителни неща,но въпроса ми е има ли някаква разлика между двата мотора освен мощността.По-добър ли е с нещо 3.8 литровия мотор или както в повечето случаи стария си остава по-добър.Благодяра!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
jeep wrangler 3.8 или 4.0 литра ?
Свий
X
-
До: jeep wrangler 3.8 или 4.0 литра ?
Колега единия е редови,а другия в-образен.За 4 литровия всеки би ти казал,че е здрав като чук,но за 3.8 на дали някой може да ти даде обективна оценка,защото той още не се е доказал с годините.[U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
[LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]
-
Ами те се слагат на различни модели.
До 2006 на TJ - 4.0i L6
след 2006 JK - 3.8i V6
За новия нищо освен технически данни не знам, но това за по-добрите стари мотори при джип не е много вярно.
Всеки следващ е по-добър.
Коментар
-
Като възможности,комфорт и лукс,3.8 jk,може да превъзхожда tj,но като качество и издражливост не,това е мое лично мнение.Зададох въпроса,дали има разлика,защото в интернет и при повечето автокъщи цените на 2003-2006 tj rubicon и jk rubicon са почти еднакви.Ще изчакаме някоя друга година да видим какво ще постигне новия Вранглер,дано да надмине батковците си.
Коментар
-
Това е лично мое мнение и аз смятам,че jk е много по-добър от tj фабрично за офроуд и като екстри и комфорт,но с всяка изминала година колите стават все по-нежни и чупливи особено тези след 2006,дават много фабрични дефекти главно европейските марки,а те от своя страна в последно време много сериозно се месят в американското автомобилно производство.То времето ще покаже,аз лично се надявам новия Вранглер да бъде по-успешен от предходните и по мои наблюдения той лека полека го прави с модела си jk unlimited,който за мен е перфектния джип-кеф ти офроуд,кеф ти работа,кеф ти барчета и кръчми можеш да правиш всичко с него и цената му не е много солена сравнение с другите зализани SUV-чета,коуто са двоино,тройно по-скъпи и за мен не си струват и първоначалната си вноска от цената която са им дали,не говоря за всички марки,а за голяма част от тях.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар