Днес както си работеха и по едно време - хоп и няма предни фарове и предни габарити. Отзад всичко си работи. Светкавицата също работи, но не задържа на дълги. Ходих в няколко сервиза и никъде не им се занимаваше. Накрая едно момче се съгласи - електронкаджия и се оказа че е от ключа за пускане и спиране на габарити/фарове. Възможно ли е при условие, че ми работят отзад габаритите? Намерих такъв ключ във Вест Ауто за 106лв. Някой има ли такъв работещ втора употреба и дали го продава? В момента съм в София. Благодаря!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Отказаха ми предни фарове
Свий
X
-
До: Отказаха ми предни фарове
Първоначално публикуван от Y.Stoqnov Преглед на мнениеДнес както си работеха и по едно време - хоп и няма предни фарове и предни габарити. Отзад всичко си работи. Светкавицата също работи, но не задържа на дълги. Ходих в няколко сервиза и никъде не им се занимаваше. Накрая едно момче се съгласи - електронкаджия и се оказа че е от ключа за пускане и спиране на габарити/фарове. Възможно ли е при условие, че ми работят отзад габаритите? Намерих такъв ключ във Вест Ауто за 106лв. Някой има ли такъв работещ втора употреба и дали го продава? В момента съм в София. Благодаря!моя се скапа и изчезнаха габаритите, но фарове има... изчезват обаче и предни, и задни... а как го разбра, защотото при мен, за да се стигне до него, се разглабя таблото
проблема го реших с пускане на допълнително захранване и доп. ключ... все се каня да поръчам от ибей нов, но________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
-
Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениестранно.. ключа като на Гранда ли е? врътка като на печка раховецмоя се скапа и изчезнаха габаритите, но фарове има... изчезват обаче и предни, и задни... а как го разбра, защотото при мен, за да се стигне до него, се разглабя таблото
проблема го реших с пускане на допълнително захранване и доп. ключ... все се каня да поръчам от ибей нов, но[U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
[LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]
Коментар
-
Първоначално публикуван от cyklon Преглед на мнениеНа Чероците е като на на Газка.Една щека се дърпа към шофьора и на пълно ляво се пускат плафоните в купето,а надясно се реголира светлината по арматурата.________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Първоначално публикуван от Y.Stoqnov Преглед на мнениеНякой има ли такъв работещ втора употреба и дали го продава? В момента съм в София. Благодаря!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Y.Stoqnov Преглед на мнение...Някой има ли такъв работещ втора употреба и дали го продава? В момента съм в София. Благодаря!proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеПри Близнаците има. Работи, лично съм го свалял.
Коментар
-
Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнениеКолега, може да питаш и Владо за този "чарк": 1995 Cherokee XJ Limited - на части.
Ще съм малко по-бавен с отговорите, понеже на места в университета няма безжичен нет.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Y.Stoqnov Преглед на мнениеЗа сега спасих положението с реленце към задните габарити. Дай ми координати да се свържа с близнаците. Благодаря!
Коментар
-
Днес го взех от Владо. Свалянето е много шеметно... Ако на някой му се наложи да знае, че се сваля долната кора, от там с напипване се натиска едно много малко бутонче, което се намира върху самия ключ, зада се извади щеката, която се дърпа зада се пуснат габаритите и фаровете. След това с огромна отвертка се върти гайката опред на ключа и след това с голямо майсторство севади ключа отзад като трябва да премине през всички кабели около него. Най-вероятно е по лесно ако се свали панела със скоростомера и оборотомера...
Тези дни като се стопли отивам да ми го сложат и да махнат временното реленце.
Много благодаря на всички за помоща.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар