Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отказаха ми предни фарове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Отказаха ми предни фарове

Днес както си работеха и по едно време - хоп и няма предни фарове и предни габарити. Отзад всичко си работи. Светкавицата също работи, но не задържа на дълги. Ходих в няколко сервиза и никъде не им се занимаваше. Накрая едно момче се съгласи - електронкаджия и се оказа че е от ключа за пускане и спиране на габарити/фарове. Възможно ли е при условие, че ми работят отзад габаритите? Намерих такъв ключ във Вест Ауто за 106лв. Някой има ли такъв работещ втора употреба и дали го продава? В момента съм в София. Благодаря!

До: Отказаха ми предни фарове

Първоначално публикуван от Y.Stoqnov Преглед на мнение
    Днес както си работеха и по едно време - хоп и няма предни фарове и предни габарити. Отзад всичко си работи. Светкавицата също работи, но не задържа на дълги. Ходих в няколко сервиза и никъде не им се занимаваше. Накрая едно момче се съгласи - електронкаджия и се оказа че е от ключа за пускане и спиране на габарити/фарове. Възможно ли е при условие, че ми работят отзад габаритите? Намерих такъв ключ във Вест Ауто за 106лв. Някой има ли такъв работещ втора употреба и дали го продава? В момента съм в София. Благодаря!
    странно.. ключа като на Гранда ли е? врътка като на печка раховец моя се скапа и изчезнаха габаритите, но фарове има... изчезват обаче и предни, и задни... а как го разбра, защотото при мен, за да се стигне до него, се разглабя таблото

проблема го реших с пускане на допълнително захранване и доп. ключ... все се каня да поръчам от ибей нов, но

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
      странно.. ключа като на Гранда ли е? врътка като на печка раховец моя се скапа и изчезнаха габаритите, но фарове има... изчезват обаче и предни, и задни... а как го разбра, защотото при мен, за да се стигне до него, се разглабя таблото

проблема го реших с пускане на допълнително захранване и доп. ключ... все се каня да поръчам от ибей нов, но
      На Чероците е като на на Газка.Една щека се дърпа към шофьора и на пълно ляво се пускат плафоните в купето,а надясно се реголира светлината по арматурата.
      [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
      [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
      [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
      [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Първоначално публикуван от cyklon Преглед на мнение
        На Чероците е като на на Газка.Една щека се дърпа към шофьора и на пълно ляво се пускат плафоните в купето,а надясно се реголира светлината по арматурата.
        106лв. са много пари за едно ключе... пусни си един кабел, дори и с ново реле и ключе, ще ти излезе 10 лв.

Коментар

Някой има ли такъв работещ втора употреба и дали го продава? В момента съм в София. Благодаря!
          При Близнаците има. Работи, лично съм го свалял.

Коментар

...Някой има ли такъв работещ втора употреба и дали го продава? В момента съм в София. Благодаря!
            Колега, може да питаш и Владо за този "чарк": 1995 Cherokee XJ Limited - на части.
            proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
            NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
            Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
              При Близнаците има. Работи, лично съм го свалял.
              За сега спасих положението с реленце към задните габарити. Дай ми координати да се свържа с близнаците. Благодаря!

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                Колега, може да питаш и Владо за този "чарк": 1995 Cherokee XJ Limited - на части.
                Благодаря ти, утре ще му звънна.

Ще съм малко по-бавен с отговорите, понеже на места в университета няма безжичен нет.

Коментар

За сега спасих положението с реленце към задните габарити. Дай ми координати да се свържа с близнаците. Благодаря!
                  Има ги в профила на Петър.

Коментар

Днес го взех от Владо. Свалянето е много шеметно... Ако на някой му се наложи да знае, че се сваля долната кора, от там с напипване се натиска едно много малко бутонче, което се намира върху самия ключ, зада се извади щеката, която се дърпа зада се пуснат габаритите и фаровете. След това с огромна отвертка се върти гайката опред на ключа и след това с голямо майсторство севади ключа отзад като трябва да премине през всички кабели около него. Най-вероятно е по лесно ако се свали панела със скоростомера и оборотомера...

Тези дни като се стопли отивам да ми го сложат и да махнат временното реленце.

Много благодаря на всички за помоща.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X