Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос до колегите със газифицирани Грандове ZJ 5,2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос до колегите със газифицирани Грандове ZJ 5,2

Колеги, минават ми мисли за газификация на Гранда.Преглеждам офертите в интернет но ми прави впечетление, че една част от фирмите които извършват тази дейност нямат предложения за осемцилиндрови мотори.Има и известни разлики в цените от порядъка на 1000-1200 лева /имам предвид газов инжекцион/.Личният Ви опит с газовата на този мотор ще ме ориентира в тази ситуация.Интересувам се конкретно от изпълнители на това упражнение,марки газови уредби,съответно и ориентировъчни цени.Имате ли някакви проблеми с ескплоатацията.
    На този сайт http://www.eurogas-bg.net/rentabilnost_injection.php има калкулатор за рентабилност на газовият инжекцион.Доколко обаче на практика това е вярно аз не мога да се ориентирам.По-честата смяна на свещи,кабели,посещения в сервиз за регулиране на системата ме карат да мисля ,че икономията не е точно такава.
    Гранд Чероки 5.2 ZJ
    Гранд Чероки 3.7 WK

До: Въпрос до колегите със газифицирани Грандове ZJ 5,2

Потърси t_andonov чрез лично съобщение, той има същия газифициран с обикновено Ловато и е доволен. Предполагам, че ще ти даде повече информация.

Коментар

До: Въпрос до колегите със газифицирани Грандове ZJ 5,2

Моят Гранд е с газов инжекцион на БСМ - Бардолини. http://www.bsm-bg.com/product.php?language=bg&id=55 Български с италиански инжектори. Карам го вече година и половина около 20 000 км. и нямам проблеми, редовно сменям филтърът на газта. Кабелите капачката и палецът на делкото ги смених непосредствено преди монтажа на АГУ-то а свещи на 10 000 км. Съответно няма как да имам проблеми с тях.
      Хубавото при тази АГУ е, че можеш да си купиш кабел и софтуер, с който сам да си правиш реглаж на АГУ и съответно да избираш между 3 готови режима на работа в зависимуст от мераците ти за икономия или мощност
      LZ1RED

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X