Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Електротехник

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Електротехник

Моля, препоръчайте ми добър електротехник, който да ми върже бързо и качествено новия теглич към Черокито. Мислех че ще е лесно да намеря, но тези хора се оказаха кът...

До: Електротехник

Наистина ли никой не знае къде има майстор по е. инсталации??

Коментар

Поне кажи за къде го искаш!

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
        Поне кажи за къде го искаш!
        Оупс... София

Коментар

Имаш ли лампа която да ти свети за изгоряла такава на таблото.Ако имаш е молко сложно,Ако нямаш всеки ел техник трябва да може.
          LZ1HAH
          0888705588

Коментар

Първоначално публикуван от КОКО Преглед на мнение
            Имаш ли лампа която да ти свети за изгоряла такава на таблото.Ако имаш е молко сложно,Ако нямаш всеки ел техник трябва да може.
            Лампа, която да свети за изгоряло какво? Имаш предвид ако изгори крушка по фаровете да ми сигнализира на таблото? Нямам идея... никога не ми е горяла крушка...

Коментар

Първоначално публикуван от geko Преглед на мнение
              Лампа, която да свети за изгоряло какво? Имаш предвид ако изгори крушка по фаровете да ми сигнализира на таблото? Нямам идея... никога не ми е горяла крушка...
              Имаш ли схема за връзките на куплунга? Ако имаш и кв.Борово не ти е далече, мога да ти помогна. Не съм сервиз, но съм го правил няколко пъти.
              0877517965 Пенчо

Коментар

То свързването си е стандартно и схемата я има някъде из темите.
                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                Неизвестен мъдрец

Коментар

Точно в момента го ровя това свързване из нета. Казаха ми че теглича ще е с куплунг 7 чинча, гледам тук има схеми: http://www.etrailer.com/faq_wiring.aspx... но не знам дали са актуални.

Коментар

Точно в момента го ровя това свързване из нета. Казаха ми че теглича ще е с куплунг 7 чинча, гледам тук има схеми: http://www.etrailer.com/faq_wiring.aspx... но не знам дали са актуални.
                    Това е, 7пиновото.

Коментар

Колега, ако още ти трябва електротехник и колегата ти е далеч, мога да ти кажа за един електрикаджия.
                      Мартин 0887992832 намира се на ул. Летоструй 83. в квартал Левски.

Коментар

Благодаря ти. Аз сам си свърших работата за половин час. Въпреки това е полезно да се знае къде има добри електротехници, защото се оказва, че са много трудни за намиране.

Коментар

Благодаря ти. Аз сам си свърших работата за половин час. Въпреки това е полезно да се знае къде има добри електротехници, защото се оказва, че са много трудни за намиране.
                          На мен ли го казваш... Наложи ми се да обиколя седем сервиза в близост до студентски град докато ми препоръчат Мартин. На никой не му се занимаваше. Още по-лошото беше, че температурата навън беше -13, а той си работи в двора на къщата.

Коментар

Аз също мога да помогна с много добър ел. техник доказан е многократно,намира се в района на Нови Искър.0895625142 Петър
                            Galloper II 99г. 2.5TDI дълга база

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X