Обява

Свий
Няма добавени обяви.

горивен филтър-питане

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• горивен филтър-питане

имам ГРАНД ЧЕРОКИ 3.1 ТД.......искам да ви питам къде му се намира горивния филтър ако знаете ?? А освен от балкан стар от къде мога да си го взема ??

също така и скобата на радиатора от пред-долу ....от там ми сълзи малко антифриз !
    мерси !
    Последно редактирано от f.a; 05-01-09, 10:30. Причина: грешка

До: горивен филтър-запитване

Първоначално публикуван от f.a Преглед на мнение
    имам ГРАНД ЧЕРОКИ 3.1 ТД.......искам да ви питам къде му се намира горивния филтър ако знаете ?? А освен от балкан стар от къде мога да си го взема ??

също така и скобата на радиатора от пред-долу ....от там ми сълзи малко антифриз !
    мерси !
    Горивния филтър се намира в двигателния отсег, отдясно на задния край на двигателя.
    ________________________________________________________________________________________
    Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
    HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

До: горивен филтър-питане

ок ! мерси

кога ще се видим да ти дам фланците ????

Коментар

аз днес си купих горивен филтър за чарока ВМ 2.5ТД от скорпион 13 на стамболийски. към 40лв. беше...

имам питане по темата : как се сменя? трябва ли да го направя в сервиз, или мога и сам? да го сменям ли при положение че колата си върви или да го прибера в нея да отлежава?!?
        не бързам за никъде...
        XJ 2.5TD '98

Коментар

този филтър се сменя на интервал от километри , ако чакаш да спре да върви за да го смениш по-добре го върни в магазина
          rides:
          :arrow:1992 Jeep Cherokee XJ 4.0 HНO Limited
          :arrow:2005 Yamaha YZ250
          :arrow:1991 BMW 318hi Coupe
          The Hydrogen Factory...coming in 2010 :)

Коментар

тъй де... интервала от км. е крайно неясен - колата е новопридобита
            върви си, но си мисля да го сменя та да знам поне от де почва броенето на километрите...
            та в сервиз, или и сам може? някви трикове има ли? по спецялни инструменти? обезвъздушаване или бог знае какви магии?
            не бързам за никъде...
            XJ 2.5TD '98

Коментар

Първоначално публикуван от glinski Преглед на мнение
              тъй де... интервала от км. е крайно неясен - колата е новопридобита
              върви си, но си мисля да го сменя та да знам поне от де почва броенето на километрите...
              та в сервиз, или и сам може? някви трикове има ли? по спецялни инструменти? обезвъздушаване или бог знае какви магии?
              Ако не си сменял-бегай в някой сервиз или при познат колега.
              Добре е , когато се слага новия филтър , да се напълни с чиста нафта.
              Успех!
              ________________________________________________________________________________________
              Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
              HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Първоначално публикуван от f.a Преглед на мнение

мерси !
                филтъра в скорпион 13 или при РУДИ -96 в Лозен а скобата пробвай да я стегнеш ако скоро си бил в сервиза на БС тия измекяри ги оставят леко хлабави ама това е друга тема

Коментар

благодаря.утре ще мина през сервиз да го смена.
                  не бързам за никъде...
                  XJ 2.5TD '98

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X