Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос от новобранец за Гранд Чероки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос от новобранец за Гранд Чероки

Ами акциза ти е към 10 000 лв.
    За толкова пари ще намериш регистриран у нас. Друг въпрос е в какво състояние...
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

На темата.Търсачката е много полезна, ама май имаш трудности като гледам та...Смяна на масло-полусинтетика+филтъра и 5 л. туба.После раздатъчна кутия-Mopar ATF Plus тип 7176 и на скоростите същото.Ако има нужда разбира се.Ако не смени си ги тук.Диференциали-75W140.Пак ако е зор там да ги сменяш.Пистов ремък-обикновенно няма нужда но ти го провери дали е читав.Гресирането е следващото но и то може в Бг. да го свършиш.

П.С. Това се отнася за ZJ раздатка КуадраТрак NV249 и скоростна кутия 46RH. Че не видях ти какво си харесал
      Grand Cherokee WJ 4.7 V8
      Това е положението.

Коментар

Предполагам че прикачената снимка ще помогне на колегата.Това са маслата които аз сложих на моя Гранд 5.2
        Прикачени файлове
        Гранд Чероки 5.2 ZJ
        Гранд Чероки 3.7 WK

Коментар

Не я слагайте тая чорба 80W90.
          Даже ако намерите 85W140, по-добре.

Коментар

Мерси за помоща... ама някой трябваше да даде и мократа кърпа
            По принцип а и на практика де идеята е да го регистрирам в България,акциза не ме притеснява.Нещото което ме притеснява към момента е "малкия" разход но смятам да го променя и това...
            Само не мога да избера какво да сложа - газово или метан...Не съм голям привърженик на газовите - брал съм им ядовете а пък не знам метана как ще се отрази на мощността,скоростта и т.н.
            Кое според Вас ще бъде най удачното?
            За да хванеш луд,прати луд да го хване :D
            Jeep Grand Cherokee Limited WJ 2.7

Коментар

Първоначално публикуван от tojito Преглед на мнение
              Мерси за помоща... ама някой трябваше да даде и мократа кърпа
              По принцип а и на практика де идеята е да го регистрирам в България,акциза не ме притеснява.Нещото което ме притеснява към момента е "малкия" разход но смятам да го променя и това...
              Само не мога да избера какво да сложа - газово или метан...Не съм голям привърженик на газовите - брал съм им ядовете а пък не знам метана как ще се отрази на мощността,скоростта и т.н.
              Кое според Вас ще бъде най удачното?
              зависи къде и колко караш, ако можеш, сложи си газов инжекцион!

сега ценовото съотношение не е много в полза на метана

аз съм обикновена газова и все ми светва лампата... за вървенето върви, но дразни
              Последно редактирано от IvanIvanovi; 05-01-09, 15:07. Причина: правописна грешка

Коментар

С газов инжекцион съм, настроен на максимално икономичен режим... Усеща се разлика в мощността, дори в звука на двигатела. Ако се наложи да ползвам пълната му мощност, просто натискам копчето, превключва мигновено на бензин. Разбира се, мога да го настроя да превключва автоматично на бензин, при недостиг на мощност, но реших, че така е по-добре.
                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                X