Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Замяна на корите на вратите?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Замяна на корите на вратите?

Мога ли да си сложа кори от Чероки 98 година? до колкото видях единствената им разлика (освен външния вид) е в управлението на ел. огледалата. Има ли разлика в разположението и механизма за отваряне на вратата и в буксата с кабелите за ел. стъклата? Ако някой си е играл може да сподели.

До: Замяна на корите на вратите?

Колега почти съм сигорен,че на старите Черокита управлението на централното и джамовете и огледалата е директно.Подава се захранване към машинките,а на новите минава през компа всичко.Нека още някой се изкаже не съм на 100% сигорен.
    [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
    [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
    [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
    [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Първоначално публикуван от cyklon Преглед на мнение
      Колега почти съм сигорен,че на старите Черокита управлението на централното и джамовете и огледалата е директно.Подава се захранване към машинките,а на новите минава през компа всичко.Нека още някой се изкаже не съм на 100% сигорен.
      Именно затова първо питам, а после купувам и дерзая...

Коментар

Първоначално публикуван от Y.Stoqnov Преглед на мнение
        Мога ли да си сложа кори от Чероки 98 година? до колкото видях единствената им разлика (освен външния вид) е в управлението на ел. огледалата. Има ли разлика в разположението и механизма за отваряне на вратата и в буксата с кабелите за ел. стъклата? Ако някой си е играл може да сподели.
        На Додж стратуса, който имах, в шофьорската врата имаше "централа"- така се изказа токаджията, която управлява всичките прозорци , огледалата и централното заключване.
        При Черокито трябва да е аналогично, защото е от същото семейство.
        Ако ти е кадърен токаджията, може да се елиминира централата и да се нагласят нещата- така беше при мен.
        Дано съм помогнал.
        ________________________________________________________________________________________
        Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
        HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Първоначално публикуван от Ba4e Mite Преглед на мнение
          На Додж стратуса, който имах, в шофьорската врата имаше "централа"- така се изказа токаджията, която управлява всичките прозорци , огледалата и централното заключване.
          При Черокито трябва да е аналогично, защото е от същото семейство.
          Ако ти е кадърен токаджията, може да се елиминира централата и да се нагласят нещата- така беше при мен.
          Дано съм помогнал.
          Имам кадърен токаджия, но дали разположението на крепежните елементи, размерите на корите, разположението на механизмите са еднакви?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X