Мога ли да си сложа кори от Чероки 98 година? до колкото видях единствената им разлика (освен външния вид) е в управлението на ел. огледалата. Има ли разлика в разположението и механизма за отваряне на вратата и в буксата с кабелите за ел. стъклата? Ако някой си е играл може да сподели.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Замяна на корите на вратите?
Свий
X
-
До: Замяна на корите на вратите?
Колега почти съм сигорен,че на старите Черокита управлението на централното и джамовете и огледалата е директно.Подава се захранване към машинките,а на новите минава през компа всичко.Нека още някой се изкаже не съм на 100% сигорен.[U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
[LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]
-
Първоначално публикуван от cyklon Преглед на мнениеКолега почти съм сигорен,че на старите Черокита управлението на централното и джамовете и огледалата е директно.Подава се захранване към машинките,а на новите минава през компа всичко.Нека още някой се изкаже не съм на 100% сигорен.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Y.Stoqnov Преглед на мнениеМога ли да си сложа кори от Чероки 98 година? до колкото видях единствената им разлика (освен външния вид) е в управлението на ел. огледалата. Има ли разлика в разположението и механизма за отваряне на вратата и в буксата с кабелите за ел. стъклата? Ако някой си е играл може да сподели.
При Черокито трябва да е аналогично, защото е от същото семейство.
Ако ти е кадърен токаджията, може да се елиминира централата и да се нагласят нещата- така беше при мен.
Дано съм помогнал.________________________________________________________________________________________
Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ba4e Mite Преглед на мнениеНа Додж стратуса, който имах, в шофьорската врата имаше "централа"- така се изказа токаджията, която управлява всичките прозорци , огледалата и централното заключване.
При Черокито трябва да е аналогично, защото е от същото семейство.
Ако ти е кадърен токаджията, може да се елиминира централата и да се нагласят нещата- така беше при мен.
Дано съм помогнал.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар