Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Карданче за компресора на климатика

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Карданче за компресора на климатика

Колеги, имам голяма молба към Вас! Карданчето ми, което свързва хидравличната помпа с компресора на климатика го няма и съответно климатика не работи. Търсих по моргите и резултат няма. Намерих чисто ново от балкан стар, но струва 605лв. Ако някой има такова и му се занимава ще съм много благодарен да му направи едно чертежче с точни размери зада си го направя сам. Предварително Ви благодаря!
    П.С. трябва ми чертеж само на това, което прилича на буквата "Н", всичко друго го имам.
    П.П.С. Пуснал съм тема и в купува/продава, но и там засега няма резултат.
    XJ 2,5tdi VM system 96'
    Последно редактирано от Y.Stoqnov; 15-12-08, 09:39. Причина: стилистична грешка

До: Карданче за компресора на климатика

Колега за днес няма да мога да му сваля размерите но ще се пробвам утре да ги сваля и да ти дам чертеж

Коментар

Супер си колега! Какво пиеш?
      офф: пусни си скайпа де

Коментар

Първоначално публикуван от Y.Stoqnov Преглед на мнение
        Супер си колега! Какво пиеш?
        офф: пусни си скайпа де
        колега сега бях до джипа и видях каде се намила това карданче мало ще да е зорно да му сваля размерите защото отгоре е тампона на двигателя а от доло е диференциала .Но ако утре не вали ще легна да му ги сваля размерите.

Коментар

На кофти място е наистина, трябва ми най-вече дължината му и дебелината, другите размери (на отворите) аз ще ги взема от планката която имам.

Коментар

Първоначално публикуван от Y.Stoqnov Преглед на мнение
            На кофти място е наистина, трябва ми най-вече дължината му и дебелината, другите размери (на отворите) аз ще ги взема от планката която имам.
            Колега, това на 2.8 CRD Cherokee /Liberty/ има ли го и същото ли е? Ако е такова мога и аз да опитам да сваля размерите му. Имам гараж и в него ще е по-удобно. Поздрави!
            Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
            First impression is not always true. Get inspired.
            Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
            Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
              Колега, това на 2.8 CRD Cherokee /Liberty/ има ли го и същото ли е? Ако е такова мога и аз да опитам да сваля размерите му. Имам гараж и в него ще е по-удобно. Поздрави!
              При 2,8 се върти директно от големия ремък
              Последно редактирано от Y.Stoqnov; 15-12-08, 17:58.

Коментар

ако мога да дам малко яснота -сменял съм по климатичната инсталация всичко ,вклячително и коприсора.От двата края на този профил има пластини.Те са много важни защото обират вибрации и леки усуквания.Нямаш ли ги не става.Ако мислиш да си изработваш профила сам трябва да е абсолютно точен,защото аз не бях затегнал болтовете от страни еднакво и се получи усукване и при включване на комресора пластините се изпочупиха.Мисля,че трябва да имам такъв оригинален профил,ако да ,ще ти пиша.

Коментар

Сигурен ли си, че само това е причина да не ти работи? Защо е свален тогава? Това нещо го имам заедно с компресора към него!
                  Ама като гледам къде си...
                  Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                    Сигурен ли си, че само това е причина да не ти работи? Защо е свален тогава? Това нещо го имам заедно с компресора към него!
                    Ама като гледам къде си...
                    Шефа като го е купувал е бил без тази част. Лятото карах друг джип, а нашите работници "не им се плаща за да оправят колите"... сега го карам предимно аз и искам да му оправя всичко. Няма как да знам дали е само това освен да го направя и да гледам нататък какво следва. Ако ти е излишно можем да се разбереме за цена и да ми го пратиш с наложен платеж.

Коментар

Първоначално публикуван от gravidis Преглед на мнение
                      ако мога да дам малко яснота -сменял съм по климатичната инсталация всичко ,вклячително и коприсора.От двата края на този профил има пластини.Те са много важни защото обират вибрации и леки усуквания.Нямаш ли ги не става.Ако мислиш да си изработваш профила сам трябва да е абсолютно точен,защото аз не бях затегнал болтовете от страни еднакво и се получи усукване и при включване на комресора пластините се изпочупиха.Мисля,че трябва да имам такъв оригинален профил,ако да ,ще ти пиша.
                      Колегата "gun" ми обеща да свали неговото и да му вземе размерите с шублер. Изработката (ако се наложи) ще се извърши в много добър цех (хората правят части за телескопи) и си мисля, че с това си гарантирам точна изработка. Колкото до монтажа - майстора ми е приятел от детинство и нямам съмнения в него. Според мен старото е паднало именно поради вибрации... но кой знае! Моля те провери дали го имаш и ако да... ще се разберем.
                      Последно редактирано от Y.Stoqnov; 16-12-08, 08:51. Причина: Допълнение

Коментар

Искам да благодаря на всички за отзивчивостта. Като пристигне карданчето (с голяма благодарност към gravidis) ще му направя чертеж за всеки случай, и ще го постна тук. Пожелавам на всички приятно изкарване на Коледните и Новогодишните празници!

Поздрави!
                        Йордан Стоянов

П.С. Направих албум и можете да видите къде джиткам с джипката. Заглавието не е случайно!
                        Последно редактирано от Y.Stoqnov; 17-12-08, 14:52.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X