Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за накладки за JEEP Grand cherokee 2,5tdi

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за накладки за JEEP Grand cherokee 2,5tdi

Здравейте,
    То се знае, че като дойдат празници и колата ще трябва да глътне някой лев
    Та, и моят JEEP така.
    Конкретно:
    Трябва да сменя накладките. Предлагат ми следните:
    на Guardian./ американски, били/ струват :
    предни – 86; задни - 80;- ръчна - 128 лева
    и на ESD./дават ги за английски/ те са предни 64: задни 60 и ръчна 76 лева
    В Балкан стар цените са тройни затова не се интересувам.
    Моля за съвет !!!

P.S Сега гледам как грамотно съм си написал марката на колата. За тоя модел явно няма накладки, или ако има то са доста по-скъпи щ'ото явно само НАСА ги разработва..........:-)))))))
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
    "Един казл едно, друг друго и...делото преуспяло..." /Я. Хашек/ :)

До: Сувет за накладки за JEEP Grandcherokee 2,5tdi

Скоро ми се наложи да сменям накладки ОТНОВО и цените си варират в диапазона, който си описал. Всеки път ми слагат различни марки на различни цени и резултата винаги е един и същ - джипа си спира, накладките свирят и накрая се износват. Последния път сложих делфи и реших да сменя и дисковете отпред - пак същата работа... пак свирят и спират.
    Мисълта ми е, че каквото и да сложиш - божа работа!
    Успех!

Коментар

Ако искаш по-евтини накладки пробвай в Тех-ко на ул. Козлодуй или пък в склада им има Delphi за 54 лв предни(това за Чероки обаче!!) , задни аз когато ходих имаше само с поръчка. Да знаеш, че свириха гадно и пискливо три месеца иначе си спират екстра и вече не свирят. А на ръчната какво ще и сменяш?
      Jeep Cherokee 2.5 Tdi VM '96

Коментар

До: Съвет за накладки за JEEP Grand cherokee 2,5tdi

Първоначално публикуван от hristota Преглед на мнение
        ...В Балкан стар цените са тройни затова не се интересувам.
        Моля за съвет !!!...
        Не си се интересувал или не те интересува да попиташ - сериозно питам. Аз съм останал с впечатление, че частите там не са кой знае колко по-скъпи .

Коментар

да не са скъпи.уплътнители на прозорците за вранглер-300 долара,лоста за мигачите-150 долара.ефтенияама докато има хора на които тези цени им харесват ще е така.в щатите са мнооого по евтини,ама много

Коментар

Първоначално публикуван от JORO-pz Преглед на мнение
            да не са скъпи.уплътнители на прозорците за вранглер-300 долара,лоста за мигачите-150 долара.ефтенияама докато има хора на които тези цени им харесват ще е така.в щатите са мнооого по евтини,ама много
            Супер, а в конкретния случай така ли е? Ако говорим по принцип - то горивото там почти винаги е по-евтино, ма а зареди там, а! Темата не е анти нещо си. Темата е конкретно за накладки.

Коментар

зебелязал съм че в балкан стар нещата които ги има и другаде са горе-долу на пролични цени(говоря за термостати,семеринги,болтове и шпилки за главината),но ако е нещо по завартяно цените стават свирепи.

Коментар

я виж тук какво предлагат

Коментар

А на ръчната какво ще и сменяш?[/quote]
                  Каза ми един майстор, че ръчната е с отделни батабанни накладки.
                  И като казах в магазина модел, рама и прочее... така се оказа, че има накладки и на ръчната, които, като покараш известно или неизвестно време на ръчна са за смяна. Аз също си мислех, че са едни, ма се оказаха отделни. Така било и на Мерцедес.

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
                    Не си се интересувал или не те интересува да попиташ - сериозно питам. Аз съм останал с впечатление, че частите там не са кой знае колко по-скъпи .
                    Питах първо там / в Балкан Стар /. Това което тук излиза около 300 лева, както съм го описал, там е около 600. За друго незнам, ама ми е за втори път да бягам от там с красъци. За един кабел 60см. с четири накрайника, завърщващ с куплунг / за свещите кабела / ми поискаха 1400 лева, тъй като при тях това, че е отделен кабел не се брояло, а продавали цялата инсталация..............до стоповете и мигачите вероятно

Коментар

А дали не е необходимо да светне нещо там по бордовия компютър, та да каже смени накладките, или е достатъчно някой си майстор, от след околовръстното, да каже "сменяй всичко". Наистина нямам ръчна и като отидох на преглед се видя, че предно дясно и задно дясно хич ги няма, ама колата си спира. Може ли друг да е проблема?

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                        я виж тук какво предлагат
                        Това го видях, ама незнам става ли. Цените са добри, ако и качеството е такова е супер............тичам натам

Коментар

Първоначално публикуван от hristota Преглед на мнение
                          Това го видях, ама незнам става ли. Цените са добри, ако и качеството е такова е супер............тичам натам
                          за КАНЕКС съм чел само добри отзиви.... сигурно могат да се намерят и по-евтино някъде, ама си трябва обикаляне...

мойте предните на гранда последно ги сменях лятото, около 60-70лв. но не знам откъде са, правих други неща по джипката в сервиза и като видяхме че накладките са за смяна, им казах да намерят - после си го взех със сменени накладки

вече я предпочитам тази практика... всеки читав сервиз трябва да знае къде и какво се продава..... още повече, те ползват големи отстъпки при пазаруване и не би трябвало да те товарят много с цената на частите....

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                            за КАНЕКС съм чел само добри отзиви.... сигурно могат да се намерят и по-евтино някъде, ама си трябва обикаляне...

мойте предните на гранда последно ги сменях лятото, около 60-70лв. но не знам откъде са, правих други неща по джипката в сервиза и като видяхме че накладките са за смяна, им казах да намерят - после си го взех със сменени накладки

вече я предпочитам тази практика... всеки читав сервиз трябва да знае къде и какво се продава..... още повече, те ползват големи отстъпки при пазаруване и не би трябвало да те товарят много с цената на частите....
                            Така е ама аз си нямам читав сервиз. Досега с всичките си коли съм попадал все на някакви типове, дето като видят, че не разбираш и те почват...........та си е..м..
                            Тогава почваш да питаш.........и да се учиш. Ама пък не всичко сам може човек. Аз съм сигурен, че ако имам време и нужните инструменти за няколко дни ще си сменя едни накладки....ама нямам ни едното ни другото

Коментар

Има няколко колеги във форума със сервизи в София. Смея да твърдя, че услугите им са на прилично ниво, а и за смяна на накладки едва ли ще имаш проблем с тях. Дано не прозвучи като реклама, а като съвет - Vladi333 и Goldy. Надявам се да не останеш разочарован.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X