Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СВИРЕЩИ накладки!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• СВИРЕЩИ накладки!!!

На се смейте на заглавието!
    На всяка пешеходна пътека изкарвам акъла на пресичащите!
    Мислех, че са изхабени накладките, но са почти нови. И сега въпросът ми е: Какво да направя, (без естествено да купувам нови и да ги сменям) за да спра това свирене при почти всяко натискане на педала?

WJ 2001
    [SIGPIC][/SIGPIC]

До: СВИРЕЩИ накладки!!!

На колко км. са? Прегрявани ли са, ако да, само смяна, или временно "нащърбване" с рашпилата.
    Обикновено при прегряване (може да стане и при едно аварийно спиране, след като са били загряти), повърхностният слой променя свойствата си -"одървя се". При по-голямо прегряване целият заминава.

Коментар

Същото се случва и ако си сложил кофти накладки,което се оправя само със смяна с по-читави

Коментар

Намажи ги с грес.

Има тонове изписано по темата!! Ползвай този бутон Търсене

Коментар

Да, хората са писали за другите марки автомобили и за същата тема, но кой да чете....
          Явно ще се реже с ножовката по средата... Дано да се получи!
          А това с греста в Дарс ауто дали ще го умеят? Визирам притискателите на накладките.... То си е цяло изкуство.... Добре , че не учих още три години за шофьор!!!
          Яворе, кога ми пристигат фланците за WJ? Дядо Коледа ще ме зарадва ли близо до Сарафово с 3 см фланци и нов теглич?
          Последно редактирано от Jeep_bs; 01-12-08, 21:08.
          [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от Jeep_bs Преглед на мнение
            Да, хората са писали за другите марки автомобили и за същата тема, но кой да чете....
            Явно ще се реже с ножовката по средата... Дано да се получи!
            А това с греста в Дарс ауто дали ще го умеят? Визирам притискателите на накладките.... То си е цяло изкуство.... Добре , че не учих още три години за шофьор!!!
            Яворе, кога ми пристигат фланците за WJ? Дядо Коледа ще ме зарадва ли близо до Сарафово с 3 см фланци и нов теглич?
            Е той дядо МРАЗ може много хора да зарадва стига да не го хване коледа на някое Гръцко пристанище и да остане там до нова година.ю
            Мини през цеха да видим от Германско дали няма да можем да викнем едни преди празниците.

Коментар

Първоначално публикуван от Jeep_bs Преглед на мнение
              На се смейте на заглавието!
              На всяка пешеходна пътека изкарвам акъла на пресичащите!
              Мислех, че са изхабени накладките, но са почти нови. И сега въпросът ми е: Какво да направя, (без естествено да купувам нови и да ги сменям) за да спра това свирене при почти всяко натискане на педала?

WJ 2001
              колега има една медна смазка във флакон пръска се от задната страна на накладките и определено помага продават я в практикер
              гранд чероки лимитед 5.2 V8

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X