Колеги от скоро започна да свири хидравликата на волана на Гранда.Преди се чуваше само на пълен ляв или десен а сега още като тръгна да въртя волана и започва слабо да просвирва ама е дразнещо.Иначе има течност.Друго мога ли да проверя или направя и от какво може да е?който се е сблъсквал с подобен проблем да казва.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Свиреща хидравлика на волана
Свий
X
-
До: Свиреща хидравлика на волана
Колега на мен сега когато е студено и сутрин запаля джипа ми свири но само докато загрее малко около минута две и след това спира.Няма идея от какво е но тази събота смятам да му сменям чорбите и хидравличната течност .Дано да ми се оправи
-
И няма ли кой да стегне ремъка?За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеИ няма ли кой да стегне ремъка?Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеИ няма ли кой да стегне ремъка?
Коментар
-
Първоначално публикуван от gun Преглед на мнениеА със каква да я сменя (марка )защото съм сигорен че утре Балканстар няма да работят и няма от каде да си взема мопар
я им звънни, те пращат с куриер________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Първоначално публикуван от gun Преглед на мнениеКолега на мен сега когато е студено и сутрин запаля джипа ми свири но само докато загрее малко около минута две и след това спира.Няма идея от какво е но тази събота смятам да му сменям чорбите и хидравличната течност .Дано да ми се оправиMitsubishi Outlander
Коментар
-
Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениев Скорпион има американска течност за хидравлика, работят и в събота.... ама са в София
я им звънни, те пращат с куриер
Коментар
-
На WJ хидравличната течност е различна от АТФ и не може да се заменя с друго, освен с предписаната за него! Ако това не се спази - следват големи неприятности.
Успех!
П.П. " И да внимавамеее... " - както пепе попа________________________________________________________________________________________
Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ba4e Mite Преглед на мнениеНа WJ хидравличната течност е различна от АТФ и не може да се заменя с друго, освен с предписаната за него! Ако това не се спази - следват големи неприятности.
Успех!
П.П. " И да внимавамеее... " - както пепе попаMitsubishi Outlander
Коментар
-
Първоначално публикуван от dino81 Преглед на мнениеА да кажеш каква е предписаната или къде да се разровя да я потърся?
Насос гидроусилителя рулевого управления
Жидкость "Mopar Power Steering Fluid" (P/N 04883077)
________________________________________________________________________________________
Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ba4e Mite Преглед на мнениеНасос гидроусилителя рулевого управления
Жидкость "Mopar Power Steering Fluid" (P/N 04883077)
Mitsubishi Outlander
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар