Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Струва ли си този 2006 Jeep CRD 2.8l

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Струва ли си този 2006 Jeep CRD 2.8l

Искам да си купя Jeep CRD 2.8L това ми харесва много човекът които я продава ме увериява че е в идеално състояние, един собственик - непушач, без драскотини и на реални КМ, токущо внесена. Въпреки че е платено мито, ДДС цтандартизация и всички др такси за внос от САЩ не е ли малко скъпичко?
    Предварително благодаря!
    Последно редактирано от Peppy; 26-11-08, 23:21. Причина: прикачете тук снимките, външни страници не са позволени

До: Струва ли си този 2006 Jeep CRD 2.8l

Първоначално публикуван от ARTINTSOFT Преглед на мнение
    Искам да си купя Jeep CRD 2.8L това ми харесва много човекът които я продава ме увериява че е в идеално състояние, един собственик - непушач, без драскотини и на реални КМ, токущо внесена. Въпреки че е платено мито, ДДС цтандартизация и всички др такси за внос от САЩ не е ли малко скъпичко?
    Предварително благодаря!

http://www.autohop.bg/cars-38833-Jeep-2006.html
    http://ultra-group.blogspot.com/
    За тези пари или си вземи 2броя от същия модел или дай още малко и си вземи новия Гранд примерно:http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?t...=0&f18=1&f19=0
    Ти си знаеш.
    Успех!
    ________________________________________________________________________________________
    Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
    HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Първоначално публикуван от Ba4e Mite Преглед на мнение
      За тези пари или си вземи 2броя от същия модел или дай още малко и си вземи новия Гранд примерно:http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?t...=0&f18=1&f19=0
      Ти си знаеш.
      Успех!
      +1

Коментар

линка които си ми дал е на доста по-скъпа и мощна кола подръжката ще е доста по-скъпа освен това км са 80 000+ а това което аз искам е 58 000+ и изглежда доста по-добре. А и е частно лице и със сигурност ще свали малко от цената
        Благодаря за мнението все пак.

Коментар

На този мотор (VM) една дюза струва 1000лв. но ти няма как да разбереш дали е наред мотора без да ходиш в сервиз.
          Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Хайде хайде. Това да не е космическа совалка?

Коментар

Първоначално публикуван от ARTINTSOFT Преглед на мнение
              линка които си ми дал е на доста по-скъпа и мощна кола подръжката ще е доста по-скъпа освен това км са 80 000+ а това което аз искам е 58 000+ и изглежда доста по-добре. А и е частно лице и със сигурност ще свали малко от цената
              Благодаря за мнението все пак.
              Ти що си мислиш, че на това което си харесал подръжката е толкова по-евтина, за разликата в класите не говорим.А пък и 22 000 км за теб определящи ли са.Защото и на 30 хил. може да е кенеф нали се сещаш.Без драскотини на обява е едно, а иначе друго.Така че оглеждай се.Частно лице, фирма цената всеки може да свали ако има за какво.Успех с търсенето.
              Grand Cherokee WJ 4.7 V8
              Това е положението.

Коментар

Аз карам подобен Jeep Cherokee 2.8 CRD, но 2004 г. и за по-малко от половината от посочената в обявата цена. Иначе съм приятно изненадан от сравнително добрия комфорт и динамика. В сравнение с повечето джипове - къса база /примерно Дайхатсу Фероза, Сузуку Витара или даже Нисан Терано/ има доста добра "возия". /Надявам се с това си изказване да не засегна някой колега от форума/. Не друса, шума при скорост 110 - 120 км/ч. е нисък и е комфортно да се пътува на дълъг път. Има климатик, круиз контрол, вградена GPS навигация. По комфорт вероятно само Grand Cherokee ще е по-добър. В същото време не е съвсем "паркетник", както повечето нови луксозни джипове и има и сравнително прилични off-road възможности с раздатка NV 242 Selec Trac и самоблокиращ се заден диференциал. В нормални условия задвижващ е само задния мост - 2х High. Има възможност за движение на асвалт и в режим 4х4 - full-time с отворен междуосев диференциал, както и с блокиран такъв в режим part-time за сняг, кал или извън пътя. Има и понижаваща /бавна/ предавка 4х4 Low за off-road. Разхода на гориво е около 8 - 8.5 л/100км. извън града и около 11.5 - 12 л/100км. в града. За мен този Jeep удоволетворява моето изискване за съчетание в едно на приличен комфорт за пътуване на дълги разстояния, както и подобаващи базови /без лифт/ възможности за off-road.
                Поздрави и успех в избора!
                Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                First impression is not always true. Get inspired.
                Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Първоначално публикуван от onufriz Преглед на мнение
                  На този мотор (VM) една дюза струва 1000лв. но ти няма как да разбереш дали е наред мотора без да ходиш в сервиз.
                  2.8 CRD http://jeephorizons.com/news/2005kjspecs.html
                  TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
                  Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
                  Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
                  Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                    Хайде хайде. Това да не е космическа совалка?

Не е совалка, но трудно можеш да разбереш дали всичко работи нормално без тестване на електрониката.Този мотор има рецирколация на изгорелите газове,MAF сензор,сензор на коляновия вал ел. управление на турбото и много други.Иначе за окачването може и в някои гаражче.Ако колегата знае за някоя повреда може да сваля от цената.Иначе после - хиляди левове сметки.За съжаление 2006г. няма раздатка 242.За дифовете също не е лошо да ти дадат компетентно мнение.
                    Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Разбирам притеснениата но въпросът ми беше ако наистина е в такова идеално състояние всичко струва ли си или за такива $ може нещо по-добро да се вземе.

Последно редактирано от Злой; 27-11-08, 19:29. Причина: престанете с линкове.......

Коментар

Може да се вземе. Логиката е да се вземат от Щатите щатски модели, който идват доста по-евтино отколкото на европейския пазар. Не намирам логика да взимаш 2.8CRD внос от щатите, като можеш да си вземеш европейски такъв! За този мотор няма много преки наблюдения от други участници тук.

Изборът обаче си е твой.

Коментар

Аз предлагам нов Рубикон за 46 000лв.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X