Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чероки - Електромобил.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Чероки - Електромобил.

Ето тук можете да видите един образ (малко латинос си пада ) който е направил от своя XJ електромобил: http://www.driveev.com/jeepev/photos/pgallery25.php
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

подсети ме да си включа колата в контакта че и е паднала батерията

Коментар

Преди 3-4 години бяха докарали в една автокаща ФИАТ ПАНДА . същата система : 20 тина акумулатора и отоплението беше на газ. ама каде изчезна тази кола незнам

Коментар

Бе ... Може да е латино, ама е на по-прав път от разните мъдри фирми. За мене например хибридните са глупост. Т.е. идеята може и да струва две пари, обаче в деня в който излязат от дворовете на заводите ще стане голям смях с поддържането им.

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX
          Преди 3-4 години бяха докарали в една автокаща ФИАТ ПАНДА . същата система : 20 тина акумулатора и отоплението беше на газ. ама каде изчезна тази кола незнам
          емо мисля че още си я кара
          Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
          http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
          http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от митко
            Първоначално публикуван от superMAX
            емо мисля че още си я кара
            Е тои Емо я беше внесал тогава от швеицария... ама може да му е харесало

Коментар

Що не ме запознаете с тоя човек, поне да я разгледам.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                Що не ме запознаете с тоя човек, поне да я разгледам.
                ми на мене ще ми е малко трудно, но ще му потърся телефона. иначе - един електромотор, зацепен за скоростите, зад предните седалки - само акумулатори, 10тина на брой, парното с малка газова горелка. елементарно електрокарче, ама върви много хубаво - 50 - 60км/ч, безшумно и най важно - безплатно
                Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

е те тва за градо се е отепало

Коментар

ЕМО КАР, автокаща на околоврастното с/у шел бояня я продаваше ама според мен я вече не е там одавна. трябва да мина до го питам каде е щом имаш интерес

Коментар

Имаше едни образи от САЩ, които изкупуваха стари Рено Дофин и ги конвертираха в електромобили.
                      Идеята е добра за града. Много съм се замислял върху това. Като изкл/чим това, че трябват тягови (не стартови) акумулатори е лесно за реализация. Един руснак също беше направил нещо по въпроса но при него остават и скоростите. Той ползва двигател от нашенски електрокар. Кофтито е, че дори да махнеш скорости, двигател и всичко, свързано с оригиналния двигате, компенсираш олекването с акумулаторите.
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

До: Чероки - Електромобил.

Колеги, защо темата замря? Или цените на горивата ни устройват?

Коментар

Щото нямам пари.
                          Ако се намери кой да финансира такава разработка, аз ще участвам с всичко квото мога и знам, не се съмнявай. Само че трябват наистина много пари. Ако се дадат малко - просто ще се загубят преди да се стигне до реален резултат.

Коментар

здрасти! ТВА Е ЯКО ако даже се постави на всяка главина по един електромотор.....е ... без думи..нещо подобно беше и разработката на "LAND ROVER" и "FORD" - джипката дето я пратиха на луната
                            понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                            JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                            Honda Shadow VLX 600 - 1999
                            FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                            Влади

Коментар

Стефане, а защо ти е нужно тепърва да я разработваш? Те отвъд океана отдавна се навъдиха conversion kit-ове и гаражчета.

Даже в e-bay редовно продават такива.

Отделно дето има страници на хора, които са документирали стъпките и резултата.

Няма нужда всеки път да откриваме топлата вода я

А иначе ако не се лъжа освен Tesla (които на 17.03 официално стартираха производство), Th!nk (www.think.no) мисля също вече са стартирали (с обем около 2800 коли на смяна мисля), във Франция има лекотоварни такива, други са на базата на Ford Transit и т.н.
                              Последно редактирано от nikidd; 19-03-08, 21:43.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X