Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Парно на Вранглер YJ 1993г 2.5

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Парно на Вранглер YJ 1993г 2.5

колеги много ми е слабо парното и се чудя какво да го правя.интересно ми е и каква е работната температура на този джип щото моя повече от 70 градуса не загравя,та си мисля дали не е това причината за слабото ми парно.помагаите че иде зима

До: парно на впанглер YJ 1993г 2.5

Колега на 4-тири литровите работната температура е към 100 градуса,за 2.5 мотора незнам,но знам че вранглерите нямат хубаво парно.Парното работи до такава степен колкото да не те хване бялъта смърт .
    [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
    [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
    [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
    [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

До: парно на впанглер YJ 1993г 2.5

Първоначално публикуван от JORO-pz Преглед на мнение
      колеги много ми е слабо парното и се чудя какво да го правя.интересно ми е и каква е работната температура на този джип щото моя повече от 70 градуса не загравя,та си мисля дали не е това причината за слабото ми парно.помагаите че иде зима
      Провери си термостата.
      В същата ситуация съм изпадал преди 6 години.Имах Алфа164тс и повече от 70 градуса не вдигаше.Смених Термостата и всичко си дойде на място.
      Успех!
      ________________________________________________________________________________________
      Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
      HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

До: Парно на Вранглер YJ 1993г 2.5

но знам че вранглерите нямат хубаво парно.Парното работи до такава степен колкото да не те хване бялъта смърт
        Който ти го казал това те е излъгал. Вранглера има най-силното и "вряло" парно от всичките коли, в които някога съм се качвал. Моя е с мек таван и като включа парното го надува като балон. А на колегата и аз и Димата му казахме, че има проблем, и че трябва да го търси къде е. Парното на Вранглера е толкова просто, че и най-голямия лайк ще разбере какъв е проблема.
        99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
        It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

До: Парно на Вранглер YJ 1993г 2.5

Ники проверих всичко което ми казахте с Димата,уж всичко е ОК.Сега остана само термостата да сменя и ще видим.Ако пак не се оправи освен да свалям таблото и да раглобявам всичко основно.Иначе промих радиаторчето но ефекта е нулев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X