джипката е гранд ZJ 5.2 96 год. от както сложих газовото (обикновено ловато)периодично колата започна да трупа грешки на газ работи много мазно все едно за това гориво е направена а на бензин тресе прехълцва като тръгна се чуди дали да спре или да върви и като дам педала на газта до долу тръгва но леко да го отпусна и пак се почват проблемите а като откача акумулатора за десетина минути се оправя но за един ден само и после пак старата песен на нов глас
аз се съмнявам в плочката на газта с прекалено малък отвор за въздуха е та въпросът ми е възможно ли е от малкото количество въздух да натрупва грешки или да търся някъде другаде проблема
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
гранд ZJ трупа грешки
Свий
X
-
До: гранд ZJ трупа грешки
A прочете ли какви са грешките?Първоначално публикуван от t_andonov Преглед на мнениеджипката е гранд ZJ 5.2 96 год. от както сложих газовото (обикновено ловато)периодично колата започна да трупа грешки на газ работи много мазно все едно за това гориво е направена а на бензин тресе прехълцва като тръгна се чуди дали да спре или да върви и като дам педала на газта до долу тръгва но леко да го отпусна и пак се почват проблемите а като откача акумулатора за десетина минути се оправя но за един ден само и после пак старата песен на нов глас
аз се съмнявам в плочката на газта с прекалено малък отвор за въздуха е та въпросът ми е възможно ли е от малкото количество въздух да натрупва грешки или да търся някъде другаде проблема
може да е от ламбдата може да е от дебитомера. Така има да си гадаем!no signature no problems
-
ами одеве направих номера с ключа след което последваха три мигания дълъг интервал пет мигания къс интервал и пак пет миганияПървоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеA прочете ли какви са грешките?
може да е от ламбдата може да е от дебитомера. Така има да си гадаем!
на километража показваше съответно
12
55
55гранд чероки лимитед 5.2 V8
Коментар
-
Колега,а имаш ли симулатор на помпата или на инжекциона ли се слагаше,да лъже компа,че е на бензин.[U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
[LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]
Коментар
-
ами имам два за всеки 4 цил. по единПървоначално публикуван от cyklon Преглед на мнениеКолега,а имаш ли симулатор на помпата или на инжекциона ли се слагаше,да лъже компа,че е на бензин.гранд чероки лимитед 5.2 V8
Коментар
-
Тогава аз лично нямам идея,мразя газификациите и затова и не си правя труда да разуча АГУ-тата.[U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
[LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]
Коментар
-
http://jeep.avtograd.ru/Grand_Cherok...ines/codes.htmПървоначално публикуван от t_andonov Преглед на мнениеа някаква идея какви са въпросните грешки
12
55
55
LZ5ZI qth HASKOVO
Pajero II GLS 3000 V6
Коментар
-
Я пак преброй !Първоначално публикуван от t_andonov Преглед на мнениеами одеве направих номера с ключа след което последваха три мигания дълъг интервал пет мигания къс интервал и пак пет мигания
на километража показваше съответно
12
55
55LZ5ZI qth HASKOVO
Pajero II GLS 3000 V6
Коментар
-
какво имаш в предвидПървоначално публикуван от ivan4o Преглед на мнениеЯ пак преброй !гранд чероки лимитед 5.2 V8
Коментар
-
в понеделник ще ида до газаджията да я мислимПървоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеАко само ти трупа грешки без друг видим проблем, си сложи релета да ти изключва ламбдите като минеш на газ. Така няма да трупа грешки.гранд чероки лимитед 5.2 V8
Коментар
-
Ами пак виж кода дето ти дава !Първоначално публикуван от t_andonov Преглед на мнениекакво имаш в предвид
Щото тези три мигания бавни не ми се връзват.LZ5ZI qth HASKOVO
Pajero II GLS 3000 V6
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
мерси на всички които се отзоваха
Коментар