Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде се намира щеката за проверка на маслото на Скоростната кутия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Къде се намира щеката за проверка на маслото на Скоростната кутия

Здравейте имам Jeep grand cherokee и искам да си проверя маслото в автоматичната скоростна кутия да видя как е и тогава да го карам на майстор ако е нуждо да го смени.
    Но гледах ама незнам къде е тази щека моля помогнете.
    Благодаря предварително.

До: Къде се намира щеката за проверка на маслото на Скоростната кутия

гледай между предното стъкло и мотора се пада точно и като го проверяваш колата трябва да работи и да е на позиция неутрал скоростния лост
    гранд чероки лимитед 5.2 V8

Коментар

Къде по точно как изглежда то има 2 дълги щеки едната си е за маслото на двигателя а другата не я знам за какво е, пиши на нея като я вдигна clod и hot
      Тази за скоростната кутия къде е един господ знае

Коментар

Първоначално публикуван от nooky Преглед на мнение
        Къде по точно как изглежда то има 2 дълги щеки едната си е за маслото на двигателя а другата не я знам за какво е, пиши на нея като я вдигна clod и hot
        Тази за скоростната кутия къде е един господ знае
        )) Уби ме. Е тая другата дето не е за двигателя за какво може да е според теб?
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
          )) Уби ме. Е тая другата дето не е за двигателя за какво може да е според теб?
          ) може да е за нещо друго
          а по принцип.. не го знам модела.. но някои коли ...като москвич 412 имат щека други от пробката за наливане - докато не вземе да тече от там
          понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
          JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
          Honda Shadow VLX 600 - 1999
          FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
          Влади

Коментар

Първоначално публикуван от nooky Преглед на мнение
            Здравейте имам Jeep grand cherokee и искам .....
            Благодаря предварително.
            Дано си от Сф или около.....звънни и ела моля те, ще ти обяснявам, но не се учи само върху хубавата кола и по интернет.
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

КАто тази щека е за маслото на скоростната кутия защо пише на нея Hot i Cold???

Коментар

Е какво е за чудене? Ами хората ти дават ниво на топло масло и ниво на студено масло...Остава да пишат и градусите!
                Не се притеснявай! Това е пръчката, но при меренето слушай t_andonov.
                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Не сте прави колеги ......

Тази втората може да е за парното ... Нали ... топло студено ...
                  А може и за някой диференциал да е ...
                  Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Интересно как давате мнения като не знаете какво е Гранд Черокито.
                    Нали не си мислите че от над 4 милиона Гранд Черокита, всички са еднакви.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X