Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вътрешно огледало на Гранд

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вътрешно огледало на Гранд

Въпроса със сигурност ще е глупав но ще ви питам защото не можах сам да открия отговора:
    От долната страна на вътрешното огледало има един бутон, който като го натисна свети зелено, та за какво е това? Не виждам никаква промяна по огледалото.
    Поздрави

До: Вътрешно огледало на Гранд

промяната е нощно време

в единия случай те заслепяват фаровете на каращите зад теб,
    в другия не

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
      промяната е нощно време

в другия не
      Ха ха това не го знаех.
      То бива-бива, ама джип 93-та година с толкова много екстри, не бива.

Коментар

промяната е нощно време

в другия не
        Първото което ми хрумна е точно това, но явно моето не работи, разлика не забелязвам. И външно ляво огледало ми е някакво кафяво, на него този бутон трябва ли да му въздейства по същия начин?
        Благодаря.
        Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
          Ха ха това не го знаех.
          То бива-бива, ама джип 93-та година с толкова много екстри, не бива.
          хм... аз не разбрах какъв е точно джипа на колегата и защо е едно копче и отговорих по инерция, предполагам че при него предназначението на копчето е същото като моето

защото и при мен е едно копче, но с три положения off/high/low или нещо такова и има светлинен датчик. като е на off фаровете на задните си блещят и ме заслепяват, на другите положения, не - виждам ги все едно като през затъмнено стъкло

ПС. на страничното мисля че не действа - то би трябвало да има нагревател за размразяване, който е вързан към копчето за размразяване на задното стъкло.... има символче ако има, но може и да няма

ПС2 Пламене, преди повече от десет години като си взех една мазда 626 реколта 84г. и аз не можех да повярвам че една кола може да има толкова екстри, сртавнена с предишната ми (москвич АЗЛК 90г.)
          Последно редактирано от IvanIvanovi; 31-10-08, 09:26.

Коментар

В някои от моделите има автоматично включване на светлините и чистачките. Ама моя не е от тях. От този вид екстри само затъмнение на вътрешното огледало и отопление на външните огледала, обаче едното май не е оригинално и не се размразява - следва разходка до електричар.
            Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
            Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

хм... аз не разбрах какъв е точно джипа на колегата и защо е едно копче и отговорих по инерция, ..........
              Гранд Чероки '98г. 2.5 VM. Копчето е едно и има две положения, натиснато-свети и не натиснато-не свети. Разлика в огледалото когато ме осветява някой нямаааа..... Сигурно нещо не работи
              Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от misho22 Преглед на мнение
                Гранд Чероки '98г. 2.5 VM. Копчето е едно и има две положения, натиснато-свети и не натиснато-не свети. Разлика в огледалото когато ме осветява някой нямаааа..... Сигурно нещо не работи
                Поздрави
                Сигурно не работи. Освен че бутончето свети в зеленичко, огледалото трябва да придобие зеленикъв оттенък. Моето поне е така и работи .Обаче как псувам че не са направили и външните така.
                Някъде бях чел за някакво фолио, което като се залепи пречупва лъчите, ама не знам става ли за огледала.
                Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Копчето на вътрешното огледало наистина е срещу заслепяване, когато е в положение "аuto". А лявото външно огледало при някои модели е оригинално затъмнено по същата причина. Само на допускайте моята грешка - да оставите някой "майстор", виждащ за първи път такъв джип, да се учи как се разглобява огледало. Та един такъв се поупражни и прецака затъмнението, което според мен е от течен кристал и буквално изтече в долната част на огледалото.

Коментар

моето е така със зелена лампичка като го включа се затъмнява и през деня а не само като те заслепят
                    гранд чероки лимитед 5.2 V8

Коментар

Моето е постоянно включено,и затъмнява вечер при осветяване от фарове.Затъмняват се вътрешното и външното от страната на водача.
                      Jeep Grand Cherokee Limited 4.0L 1999г.
                      Тодор Събчев

Коментар

И аз да попитам нещо за вътрешното огледало.
                        Така и не можах да разбера как се намества.
                        Вече се чудя дали да напъвам докато ми остане в ръцете или има и по лесен начин
                        2000 Jeep Grand Cherokee WJ 3.1

Коментар

Първоначално публикуван от 777 Преглед на мнение
                          И аз да попитам нещо за вътрешното огледало.
                          Така и не можах да разбера как се намества.
                          Вече се чудя дали да напъвам докато ми остане в ръцете или има и по лесен начин
                          Моето поне си се намества като всички нормални огледала, отзад си е на "ябълка" и се клати съвсем леко във всички посоки.
                          Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X