Някой знае ли от къде получава сигнал оборотомера на Чероки 2.1TD.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Сигнал за оборотомера.
Свий
X
-
До: Сигнал за оборотомера.
Не съм много сигурен колега, но мисля, че от алтернатора. Там има едно розово кабелче с черна линийка. Ако ти се занимава, можеш да го проследиш къде отива и мисля, че е това. Но пак ти казвам не съм 100 % сигурен. Ако не е то, а е някое друго, пиши какво е станало. Успех!Jeep Cherokee XJ `91
"... До 9 Септември 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст!
След девети той направи съдбоносната крачка напред!..."
-
здрасти ! деиствително , на всички дизелови автомобили , сигнала за оборотомера се взема от алтернатор, динамо или някакъв друг въртящ се механизъм , които подава импулс , необходим за работата на оборотомера.понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
Honda Shadow VLX 600 - 1999
FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6
0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
Влади
Коментар
-
Да, наистина сигнала идва от алтернатора.На моя кабелчето е червено с бяла линия.Стрелката на оборотомера играеше.Почистих и притегнах клемата,сега стрелката "спи".[LEFT]JEEP CHEROKEE 2.1 TD
[/LEFT]
[LEFT] HONDA MTX 200R Хубавата жена и хубавата кола трябва да могат да си въртят гъза.[/LEFT]
Коментар
-
Първоначално публикуван от didko Преглед на мнениеДа, наистина сигнала идва от алтернатора.На моя кабелчето е червено с бяла линия.Стрелката на оборотомера играеше.Почистих и притегнах клемата,сега стрелката "спи".досега попа какво ти пееше ..? изчисти ме от зли помисли , изчисти ме от зли мръсотии...
понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
Honda Shadow VLX 600 - 1999
FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6
0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
Влади
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар