Здравейте колеги. Купих си вседеход Чероки `91
2.1 ТД късата база, обаче с течаща нафтова помпа и от днес мисля, че и със счупено динамо, защото след като едвам се прибрах с едва мъждукащи светлини и след замерване с мултицет на акумулатора, отчетох само разреждане, но не и зареждане 

Някой може ли да ме посъветва нещо по въпросите ми. Вчера звънях в АГОП (този сервиз ми препоръчаха за ремонт на помпата) и човека там ми каза, че за моето Чиро с труд, части и настройка, ще ми струва към 470 лв!
Помпата като я гледам каква антика е не ми се вярва да струва на старо повече от 200лв! Вярно че със частите втора ръка е малко хазартна игра, но... ако имах пари, нямаше да карам и кола от миналия век
За алтернатора също искам съвет, колко пари горе долу е такъв един, за да знам като търся лужат ли ме или ми казват истината, от кави други автомобили мога да ползвам алтернатори, къде да ходя да питам и т.н. Отворен съм за всякакви предложения и съвети! Ако някой има такава джипка за части, номерът ми е 0886 31 65 34. Благодаря предварително! Ще пиша какво е станало

Коментар