Здравейте,искам да ви питам дали цена-12000лв. е реална за бронирано чероки 1999г.,защото ми предлагат такова и много ли е работата по махането бронировката за да стане по леко?VIN-1J4FL68S4WL128968 Благодаря ви предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
БРОНИРАНО ЧЕРОКИ
Свий
X
-
До: БРОНИРАНО ЧЕРОКИ
Колега сметнах,че като си написал VIN-кода искаш да разбереш информация за колата,а тя е:
VIN-код: 1J4FL68S4WL128968
Производитель: Jeep (США)
Модель: Liberty - полноприводный
Модификация: Sport или Classic
Кузов: 4-дверный
Двигатель: 4,0 литра, рядный, 6-цилиндровый, HO
Сборочный завод: Toledo номер 1
Страна: США
Модельный год: 1998
Производственный номер: 128968
Контрольная цифра: не прошла проверку, символ на 9-й позиции должен быть 1[U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
[LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]
Коментар
-
Колега, прегледай двигателя преди да го вземеш. Имай предвид, че след като е бронирано е станало доста по-тежко. Колко не знам, тъй като не знам каква е степента на бронировка, но по-голямата тежест оказва влияние върху всичко. И двигател, и ходова част, и скоростна кутия. И понеже е бронирано това ме навежда на мисълта, че е било инкасов автомобил, т.е. служебно. Знаеш как се карат служебни коли. А и километрите сигурно са му доста! Но така само гадаем. Без да имаме повече инфо няма как да дадем полезен съвет.
Коментар
-
Слушай "Вещера"! За тези пари и летен карнавал в Рио ще ти спретнаПървоначално публикуван от Вещер Преглед на мнениезащо да я махаш?
ако си купя такова нещо - не бих махнал бронировката
иначе за какво да го купувам щом на тея пари може да си намеря и небронирано
и колко тежи бронировката и какъв клас е ?
а за половината от сумата във форума имаше обяви за джипки!
Първо ако бронировката е от "българския" тип със заварени железни плочи, махането и ще е по трудно от рециклиране на друг джип, а теглото (по спомени 3.1т.) ще е амортизирало ходовата част до степен "брак" и второ предвид условията в които са се експлоатирали подобни коли бих бил много скептичен при покупка....
....освен ако не ти трябва регистрация или трупен донор
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
И аз съм на това мнение, като ги гледм как ги карат, представям си какво им се е случило на тези черокита.Още 12 000 няма да те оправят.Мнение без да съм видял колата разбира се.Може пък точно тази да не карана
Grand Cherokee WJ 4.7 V8
Това е положението.
Коментар
-
Те постоянно са на ремонт на предницата. Значи изобщо не можеш да го караш с бронята, даже по асфалта.
Каквито съм разглеждал - бронята е декоративна. Тежи реално, не пази от нищо. Може би от чифте и от слаб пистолет. Никога не съм виждал реклама на никоя фирма, с огневи изпитания на автомобила. Те си знаят защо
) Не се връзвай на ментета.
12 000 могат да ти искат за ново, вчера от магазина. Понеже ще трябва да вкараш още половината, за да свалиш тия тенекии и стъкла, и да го възстановиш. А сигурно и повече. Ако е карано - забрави, окачването е амортизирано напълно. И без пари да ти го дадат, пак ще се видиш в чудо.
Коментар
-
Близнаците купиха две, заради частите. Не са и мислили да ги карат, а от ходовите части те все едно използват по някоя гайка, изхвърлят практически всичко.
Не виждам на кого и как ще продадеш бронята. Стъклата изобщо не можеш да свалиш здрави. Амбразурите може и да сложиш някъде като добавка към сините габарити, но ако не дай боже, заради тях ще те смелят отдалече с автоматите без да ти кажат и една дума.
Коментар
-
Като е по тежко,и не е правено в завода става единствено за асвалт,кола 3 тона и нещо в гората и калта е като хипопотам в рядка кал,едни ловджий взеха така една нива,че беше без пари пък и бронирана,ами вечно ходиха пеша,а в гората си имаха дежурен трактор,че това с други джипове няма вадене,но зависи за какво ти трябва на теб ?
Поздрави
Коментар
-
Ооо братчет.Първоначално публикуван от outback Преглед на мнениеПитай Близнаците,тяхното Чероки беше броне....ползваха само черупката.Бронята спокойно можеш до продадеш.

Това не е съвсем вярно.
В момента бегачката е със заводския мотор дето е носил към 300 000км бронята. Не е подобряван, нито ремонтиран. Нищо че по пресата се споменават някви 400-500 конски сили - чисто заводски си е. В Македония вкара поне три литра през филтъра, и ги изкара през ауспуха.

Задния мост също е заводския Крайслер осем и кво беше забравих. Един път се изкриви щото много летят, и сега е с брасове.
Отпред е заводската "смехория" Дана30 - не могат го чупят.
Раздатката пак е заводската за блиндирани 231 хеви дюти. Скоростите като на всички останали Черокита.
Окачването ... малко по-различно е от заводското, както и от на самоделките.
Коментар
-
Ми то окачването на всеки джип над 150 000км е под съмнение.Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеТе постоянно са на ремонт на предницата. Значи изобщо не можеш да го караш с бронята, даже по асфалта.
Каквито съм разглеждал - бронята е декоративна. Тежи реално, не пази от нищо. Може би от чифте и от слаб пистолет. Никога не съм виждал реклама на никоя фирма, с огневи изпитания на автомобила. Те си знаят защо
) Не се връзвай на ментета.
12 000 могат да ти искат за ново, вчера от магазина. Понеже ще трябва да вкараш още половината, за да свалиш тия тенекии и стъкла, и да го възстановиш. А сигурно и повече. Ако е карано - забрави, окачването е амортизирано напълно. И без пари да ти го дадат, пак ще се видиш в чудо.
За сметка на това на Чероки е евтино.
Коментар
-
Аз не мога да проумея защо някой би си купил нещо бронирано за да го дебронира. Борко и неговия носорог е друга песен. Ако не е заводска броня съвсем безмислено ми седи. Виж да ти трябва броя нещо разбирам. Но се и замисля, че БМВ 750 бронирано от завода 1-во дори и да е от 97-ма струва едни 50-70, дори и 90 хиляди евро и второ, че е кощунство да го разбронираш като е доста по-добре направено от повечето домошарки. Ако искаш нещо за гората, то марката е достатъчно популярна за да се намери нещо. Амортизирането на бронирано такова няма да коментирам, то си им личи от километри. Ако си имаш работилница е друго. А се продавт подготвени машини за добри пари тук.
Коментар
-
Нещо не схванах какво искаш да кажеш.Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеСлушай "Вещера"! За тези пари и летен карнавал в Рио ще ти спретна
а за половината от сумата във форума имаше обяви за джипки!
Първо ако бронировката е от "българския" тип със заварени железни плочи, махането и ще е по трудно от рециклиране на друг джип, а теглото (по спомени 3.1т.) ще е амортизирало ходовата част до степен "брак" и второ предвид условията в които са се експлоатирали подобни коли бих бил много скептичен при покупка....
....освен ако не ти трябва регистрация или трупен донор
Нали и аз това казвам че никакъв смисъл няма да разбронирш машината.
Ако ти трябва Чероки - има и небронирани за тея пари.BMW X6
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар