здравеите,искам да попитам дали някои знае дали на 4 литров Вранглер със 184 к.с. може да се сложи чип за повдигане на мощността?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Чип за повдигане на мощността - Вранглер 4.0
Свий
X
-
До: Чип за повдигане на мощността - Вранглер 4.0
Колегата Vlado 28 извършва тази услуга до колкото си спомням.[U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
[LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]
-
Първоначално публикуван от continental Преглед на мнениездравеите,искам да попитам дали някои знае дали на 4 литров Вранглер със 184 к.с. може да се сложи чип за повдигане на мощността?
Конете би трябвало да е 177.....
Не ти стигат налични?Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Големия въпрос е - а за какво? Човека вече преработил окачване, вкарал големи гуми и вече не му стига мощност? Ако е така защо пита за пауър кит, а не за смяна на предавателни числа на дифференциали, примерно? Или иска да си направи стрийтрейсинг кар, и да вдига повече пушек при пилене на гуми?Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
става си много добре и ефекта е ОСОБЕНО осезаем на този мотор . Дотук имам 4ри такива направени и собствениците са особено щастливи (имам и телфони за връзка ако някой иска от първа ръка инфо)))). Реалното подобрени е 10-12% повече мощност , и най-голямата далавера е преместването на въртящия мопмент в по-ниски обороти , тоест джипа става по-пъргва под 3000 оборота откъдето може и разхода да падне (при нормален темп на шофиране) . За д ане звучи голословно ще кажа , че от 9 години се занимавам с тази работа , но пък отскоро започнахме да отваряме точно тези управления ....
За спортния филтър прочетох за 10% подобрение , което е малко прекалено , реално 2-3% ако измъкне е доволно .
След чиптунинг трябва да се сипва гориво с висок октан , иначе се чува потропване на аванса . Манипулацията е идеална и за джипове с газови уредби , газта иска малко повече предварениеrides:
:arrow:1992 Jeep Cherokee XJ 4.0 HНO Limited
:arrow:2005 Yamaha YZ250
:arrow:1991 BMW 318hi Coupe
The Hydrogen Factory...coming in 2010 :)
Коментар
-
vlado_28, само да вметна, че въртящия момент е интересен при 1000, че и по-малко оборота... Три хиляди оборота, на пета, при Вранглера просто нямат смисъл... Ако си карал Вранглер, трябва да знаеш, че при 1500 оборота, на пета скорост, скороста му е 90 км/час, а при 150, вече е меко казано, не комфортно в него...
Колко струва "операцията"?Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
Wrangler само един съм подкарвал , но не можеше да с еотпусна както трябваОтносно ефекта , който коментрираме - при мен на моето 2,5 се получи така , сега го карам между 2 и 3к само , и точно там много живна . Софтуера на тези мотори (2,5 и 4,0 имам предвид) е с много "консервативен" аванс , направено е за застраховка от нискооктанов бензин и когато се оптимизира ефекта е огромен в поведението на пътя...
Цени няма да коментирам публично , дай на ЛСrides:
Коментар
-
Владо (нали така се казваш), не пречи да ми напишеш и тука, колко би ми струвало и за колко време става, както и дали трябва да докарам джипката до София, или само компа да ти пратя... Но ако се стесняваш, прати ми едно "лично", просто си помислих, че и други биха искали да знаят цената...Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
отогре не се кефят на цени в ефира , както и би трябвало да е (предвид таксите за реклами) . От това пък губят хората , които търсят но да не задълбавамеИмаш ЛС
rides:
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар