Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фарове за Технотест за Гранд 2006-

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Фарове за Технотест за Гранд 2006-

Бях пускал такава тема и преди, но я наводниха с философски размисли за смисъла на нещата, живота и въобще, та затова нещо савсем конкретно:

Имам оборотни фарове за Гранд 2006- за минаване през Технотест и Кат. Нещо им се понацупиха малко, ама махнаха с ръка и минах. С лупи са и са нагласени. Предлагам ги достатъчно изгодно, заедно със човек, който осъществява монтажа и демонтажа.....Да си призная честно моята малко и разкриви бронята докато ги слагаше, ама дано пък вече е събрал ноухау..., пък и си смених 1 щипка и тя се прибра отново....

Целта ми не е да печеля от тях, а да помогна на други като мен и да си възстановява парите, които дадох докато се сдобия с тях.

Същия човек има ноухау и за задните стопове и въобще е в състояние да предложи комплексна услуга, надявам се на сносни цени...

Който е зорлия да казва!
    0886696405 Йонко

До: Фарове за Технотест за Гранд 2006-

Един лек Ъп на темата и да добавя, че пасват перфектно, вече ги наеха и останаха много доволни - от Технотест нямат забележки.

Коментар

Едно въпросче: Това заради това че джипката е американска ли? В смисъл, по тоя повод ли се ходи на технотест?
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

А след Технотеста старите фарове?!!
        יעבור
        «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
          А след Технотеста старите фарове?!!
          Много ясно. То между нашите и американските, не може еднозначно да се определи кои са по-добре. Във всеки случай това е едно от нещата, дето държавните институции си го заслужават отвсякъде. Е, не изключвам и да е измислица на ЕС де...
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

В предишна тема, пусната от мен за фаровете се изговориха доста неща за това, че американските пътища за с друг формат и затова фаровете им са други и на европейските пътища блестяли в очите и т.н.
            Само, че аз да попитам - а тези с измислените крушки с други келвини и други ватове каде блестят? А за тях Технотест някой да е чувал да се прави?

Така, че цялата тази работа е супер измислена - с това действие нито оправят качеството на светлината на пътя, нито нищо! Ами стационарното осветление на пътя? По гръцките магистрали на всяка детелина свети по-силно отколкото на жълтите павета...

Цялата работа е едни хора да взимат едни пари...
            А иначе с тези фарове минаваш технотеста, после си слагаш оригиналните от Гранда, с които е дошъл от САЩ и ми връщаш моите, които всъщност са тайвански, но поради факта, че имат някаква маркировка на стъклото и са с лупи в Технотест ги признават.....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X