Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за Чероки Либърти.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнения за Чероки Либърти.

Здравейте от скоро съм в форума и чета доста теми от които получих много информация...но имам един конкретен вапрос..
    Заминавам на 16.10 за англия на екскурзия и съм решил да си взема Jeep Cherokee 2.4 Sport 2003-2004г. не ме интересува десния волан и темата за това изчетох ще си го карам така няма да сменям нищо(имам в предвид дясна дирекция да го правя с лява) но ме интерисува дали може да ми дадете някаква информация за неговите ПЛЮСОВЕ и МИНУСИ,частите му скъпи ли са много, имали го пак това прегряване въобще всичко което знаете за него!извинявам се ако не е мястото на въпроса ми тук!!Благодаря ви предварително!
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от Diddul; 07-10-08, 11:57.

До: Мнения за Чероки Либърти.

Аз карах такъв с 2.8 турбо дизел двигател. Много е зле мотора. Дрънчи като татра и има ужастно каруцарска возия. Не ми хареса въобще. За ходова част и т.н. немога да дам мнение, но ако ще взимаш гледай да е бензин.
    Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD Overland

Коментар

Първоначално публикуван от matematic Преглед на мнение
      Аз карах такъв с 2.8 турбо дизел двигател. Много е зле мотора. Дрънчи като татра и има ужастно каруцарска возия. Не ми хареса въобще. За ходова част и т.н. немога да дам мнение, но ако ще взимаш гледай да е бензин.
      Мислиш ли че возията зависи от горивото на мотора. Освен това оставам с впечатление, че наблюденията ти са от единичен екземпляр, не от модела по принципa, а и това за возията и шума в купето вероятно ще може да прецени и сам.

Колегата Vladi333 има такава машина (ако си от София може да минеш покрай сервиза му някой път и да го поразпиташ), само че дизелова и от разговорите ми с него е доволен. Не можеш да очакваш вози като от Гранд - все пак друга е идеята.

Частите нито са скъпи нито евтини (като цяло за марката). Отново зависи откъде ги купуваш. В общи линии поддръжката много зависи от експлоатацията - при по-тежки терени и каране нормално има повече контузии, респективно разходи. И обратното. Като цяло мен лично винаги ме интересува колко е ефективен един автомобил (било лек/джип/товарен и пр) за съответните цели.

С няколко думи - няма много отзиви за това, че този модел е супер несполучлив, което разбира се не е гаранция за обратното.
      Последно редактирано от Сашо Пунчев; 10-10-08, 13:31.

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
        Мислиш ли че возията зависи от горивото на мотора. Освен това оставам с впечатление, че наблюденията ти са от единичен екземпляр, не от модела по принципa, а и това за возията и шума в купето вероятно ще може да прецени и сам.

Колегата Vladi333 има такава машина (ако си от София може да минеш покрай сервиза му някой път и да го поразпиташ), само че дизелова и от разговорите ми с него е доволен. Не можеш да очакваш вози като от Гранд - все пак друга е идеята.

Частите нито са скъпи нито евтини (като цяло за марката). Отново зависи откъде ги купуваш. В общи линии поддръжката много зависи от експлоатацията - при по-тежки терени и каране нормално има повече контузии, респективно разходи. И обратното. Като цяло мен лично винаги ме интересува колко е ефективен един автомобил (било лек/джип/товарен и пр) за съответните цели.

С няколко думи - няма много отзиви за това, че този модел е супер несполучлив, което разбира се не е гаранция за обратното.
        Прав си, не вози като Гранд а като добре скалъпен автомобил,моето го карам от 4 години,имам и гранд които вози доста зле,абсолютно зле в полза на гранда,послушай колегите и вземи бензин,ще ти се отблагодари.
        Гледай да е фул тайм,сменяй маслото на скоростната кутия и си 6,няма загряване и такива други заигравки,машината е корава,гледам че е английска и моята е от там и не мога нищо лошо да кажа. 242 е правилната раздатка с зелен одсег FULL TIME. Жив и здрав
        Последно редактирано от SIM; 22-10-08, 22:24.
        Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X