Обява

Свий
Няма добавени обяви.

питане за малатеста

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• питане за малатеста

Здравеите,интересуваме дали малатеста кобра 195/15 ще станат на гранд 97, 2.5тди. Мисля,че много изван пътя няма да ходя, но знаели се.Обявата за гумите я видях във форума,височината не я пишеше.Благодаря ви предварително.

До: питане за малатеста

Първоначално публикуван от niki_stone Преглед на мнение
    Здравеите,интересуваме дали малатеста кобра 195/15 ще станат на гранд 97, 2.5тди. Мисля,че много изван пътя няма да ходя, но знаели се.Обявата за гумите я видях във форума,височината не я пишеше.Благодаря ви предварително.
    ) Аз съм с малатеста кобра но 235х75х15. Джипа се вдигна с 10 сантиметра спрямо малките гуми , които се оказаха стандартни (?) .Трябва да са си на място даже на твоя джип 195х75х15 са по ниски 3 сантиметра от 235х75х15. Двигателя ми е 2,1 тди , така че и откъм мощност си по добре от мен разхода на гориво ще ти се вдигне с почти половин литър , не са шумни (особенно след като монтирах усилвателя с буфера) малко ше стане тромавичък, ще те лъже в началото на остри завои , но возията ще бъде по-мека. Откъм цена е много добра алтернатива, дават го този модел 75 % оффроуд и 25 % асфалт. Ще ги юркаш дълго време по асфалта. Цената за 235х75х15 е 160 лв. с монтажа и с 1 година гаранция.Моят съвет към теб е по добре да си вземеш като моите
    p.s.
    на пясък , тази шарка е доста агресивна от личен опит знам ))
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от lcr; 29-09-08, 22:17.
    понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
    JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
    Honda Shadow VLX 600 - 1999
    FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
    Влади

Коментар

Като няма да ходиш извън пътя за какво са ти.
      Grand Cherokee WJ 4.7 V8
      Това е положението.

Коментар

Първоначално публикуван от karlosjackal Преглед на мнение
        Като няма да ходиш извън пътя за какво са ти.
        Е и аз това се чудя. Това е подчертано кална гума за използване извън пътя и то регенерат. Не се сещам за нито една сериозна причина да се слага на кола, която няма да ходи извън пътя, още повече преди зимата.

Ако работата е в по-ниската цена на регенерата в сравнение с нормалните гуми, то Малатеста прави регенерат и с други шарки, които са по-подходящи за експлоатация на асфалта.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X