Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво ще кажете за този Jeep.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво ще кажете за този Jeep.

Този джип се продава за 19000 лв. Година на производство 1999г. Двигателят е дизелов 3.1td.-140 к.с. с автоматична трансмисия.
    екстри:

ABS
    Airbag
    Автопилот
    Аларма
    Ел. Стъкла
    Имобилайзер
    Климатик
    Кожен салон
    Лети джанти
    Лизинг
    Металик
    Нов внос
    Серво управление
    Стерео уредба
    Халогенни фарове
    Центр. заключване
    Та въпросът ми е дали си заслужава парите и въобще добър джип ли е:предимства, недостатъци? Ето и малко снимки.
    Прикачени файлове
    Кораб, стоящ на пристанището, е в безопасност, но НЕ за това са направени корабите...

0886023885

До: Какво ще кажете за този Jeep.

Общото мнение е че 2.7 CRD е по-добър. Аз лично не бих си взел с този мотор. За повече информация прочети темите във форума на JEEP и сам си прецени.
    Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD Overland

Коментар

Казвам, че е приличен избор , за тези пари.
      Зависи от техническото състояние и как е поддържан.
      Наведи се и виж ,дали има силикон около капака на предния диф. /дали са смедяли някога маслото на дифа/.
      Покарай го и ако не разбираш , си забери някой компетентен.
      Избора между 3,1тд и 2,7црд си е само твой.
      Ако не случиш на читав екземпляр и от двата можеш да се поболееш, с единствената разлика, че частите за 2,7црд с в пъти по-скъпи от 3,1тд.
      Загледай и някой бензинов - може да се "МЕТАНоса" или газифицира - според мене е по добър вариант, но ти си решаваш.
      Каквото и да вземеш - важното е да те кефи -"кеф цена нема"
      Успех!
      ________________________________________________________________________________________
      Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
      HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Послушай колегата по горе. Не си взимай 3,1 двигател.Един приятел има такъв и от сервизи не може да излезе.То бяха спукани глави, то бяха чудеса.Последно автоматика се беше прецакал.Някъкъв датчик изгорял айде 1000 лв.Абе с две думи-купи го още един път тоя джип.Освен това на мерцедесовия дизел 2,7цди се слага 5 степенен автоматик,също мерцедесов.Това не е за пренебрегване особенно ако караш предимно по асвалт и то бързо.От италиянския дизеляк на 4-та със 130-140 ще ти гръмне главата.

Коментар

Дано не съм се включил късно. Гледах този Джип преди около 6 месеца с намерение да го купувам. Мисля, че се намира в автоборса в Пловдив. Не останах очарован. Не е на реални километри и е занимарен. Както казват колегите, този модел си заслужава да е бензинов или 2.7 дизел, но изборът е твой.

Коментар

2.7 CRD или голям бензин на тези пари няма да намери (поне не читав). В общи линии подобни запитвания на база снимка са малко абсурди. На ме ми харесва на вид този черен Гранд. И повече не мога да кажа.

Коментар

Така е.2.7е по добре3.1 италиянския дизел не е за предпочитане

Коментар

Колега прочети и ще разбереш за какво говорят хората.Какво ще кажеме е едно, а ти какв искаш друго.Аз ще ти кажа бензин за да ти е мирна главата.А сега де , де го чукаш де се пука
                Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                Това е положението.

Коментар

Благодаря за мненията, но докато намеря време да отида да го видя и вече е продаден. В интерес на истината и аз се впечатлих от външния му вид, но колко е сполучлив като двигател, не се знае. Вече започнах да се чудя, дали да не се откажа от Jeep и да погледна някоя Тойота. Що се отнася до бензиновия или CRD не мога да си ги позволя с тези пари.
                  Кораб, стоящ на пристанището, е в безопасност, но НЕ за това са направени корабите...

0886023885

Коментар

Ами успех в по-нататъшното търсене.В този форум има полезна информация, и за Jeep и за Тойота и все.
                    Grand Cherokee WJ 4.7 V8
                    Това е положението.

Коментар

или си вземи някакъв бензинов по стара годинка
                      но ) ти си знаеш успех с търсенето
                      понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                      JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                      Honda Shadow VLX 600 - 1999
                      FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                      Влади

Коментар

Трябва като видиш една кола и да почувстваш че това е ТЯ.
                        Всичко е и въпрос на късмет!
                        Може да ти го препоръчат сто човека ама като не те кефи? Неизбежно е да се появят проблеми по-нататък , но да си пожелаем да не са сериозни.
                        [COLOR=Blue][B][SIZE=3]Пътя към ада е постлан с добри намерения![/SIZE][/B][/COLOR]
                        JEEP GRAND CHEROKEE 2.5 TD

Коментар

Избора е много труден 100 човека 200 мнения. Послушай вътрешното си АЗ. И ако си узрял , ти си човека, скачай. После си задай въпроса за къде повече ти трябва 4х4. Да ходиш на ски зимата или за по лек оффроуд и повечко кал. Трудно е , ама парите са твои и само ти знаиш как ги изкарваш.

Коментар

Не ги слушай! По- добър няма! Копувай! Само виж колко от другите марки седят с месеци по автокъщите! Джиповете се харчат като топъл хляб! Избора на кола е или късмет или оглеждане от хора които разбират - имам в предвид технически грамотни. Че сега по автокъщите са се навъдили едни, дето само гаражни коли закупени от баби в Швейцария внасят ! И мислят, че им вярваме!
                            Аз съм с такъв модел. За мен по- добра марка няма. Две години избирах - и накрая се спрях на Гранд Чероки след 1999! Какъв ще излезе двигателя е въпрос на късмет! Но от мен да знаеш- няма друга машина за извън пътя , с толкова екстри събрани в купе с което спокойно караш с 150 км в час. Пожелавам ти да попаднеш на читава и здрава! Ако искаш да ходиш на екстремен офроуд - то спри се на нещо евтино!

Поздрави
                            [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от boris_sakalev Преглед на мнение
                              Този джип се продава за 19000 лв. Година на производство 1999г. Двигателят е дизелов 3.1td.-140 к.с. с автоматична трансмисия.
                              екстри:

ABS
                              Airbag
                              Автопилот
                              Аларма
                              Ел. Стъкла
                              Имобилайзер
                              Климатик
                              Кожен салон
                              Лети джанти
                              Лизинг
                              Металик
                              Нов внос
                              Серво управление
                              Стерео уредба
                              Халогенни фарове
                              Центр. заключване
                              Та въпросът ми е дали си заслужава парите и въобще добър джип ли е:предимства, недостатъци? Ето и малко снимки.
                              здравейте колеги. Малко късно се включвам в темата от 2 години карам такъв модел и съм много доволен. Ако джипа е бил поддържан и обслужван както трябва няма никакви проблеми. Колега избора си е само твой.Успех

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X