Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep-Фенове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Спам

Първоначално публикуван от Y.Stoqnov Преглед на мнение
    става... за пред дискотеката и от там - хоп в хотела...
    Може и направо в джипа, що ще се разкарваш до хотела...
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

До: Jeep-Фенове

Първоначално публикуван от Y.Stoqnov Преглед на мнение
      става... за пред дискотеката и от там - хоп в хотела...
      Какво не ти хареса.
      Това е Вранглер с луксозна черупка отгоре.
      http://www.wkjeeps.com/concept/Trailhawk.htm

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
        Какво не ти хареса.
        Не съм казал, че не ми харесва. Казах, че е за дискотека... Обикновенно такива красавци се виждат пред дискотеките, пред хотелите и по изложения

Коментар

Какво не ти хареса.
          Бре, човек не може да те изненада!

Не знам дали е за пред дискотеки и пр., но определено е за феновете на Jeep! Пред дискотека може да се гъзарее с всяка кола. Даже от Балканстар ми казаха, че последният Вранглер (Рубикон!) който поръчали при тях бил с всички необходими "лайсни", "спойлери" и т.н. Да не обяснявам много- някои от спецификите бяха насочени срещу високопроходимост. Човекът искал да се показва. Това прави ли Вранглер кола за пред дискотеки и хотели? И както казваше Тухлата в "Snatch"- това беше риторичен въпрос.
          Отдавна минах времето за дискотеки, но този джип ме "грабва".

Коментар

Всеки Вранглер е подходящ за "пред дискотеките". Винаги съм твърдял, че това е мултифункционален автомобил...

Коментар

Първоначално публикуван от crnamaca Преглед на мнение
              Бре, човек не може да те изненада!

Не знам дали е за пред дискотеки и пр., но определено е за феновете на Jeep! Пред дискотека може да се гъзарее с всяка кола. Даже от Балканстар ми казаха, че последният Вранглер (Рубикон!) който поръчали при тях бил с всички необходими "лайсни", "спойлери" и т.н. Да не обяснявам много- някои от спецификите бяха насочени срещу високопроходимост. Човекът искал да се показва. Това прави ли Вранглер кола за пред дискотеки и хотели? И както казваше Тухлата в "Snatch"- това беше риторичен въпрос.
              Отдавна минах времето за дискотеки, но този джип ме "грабва".
              Всяка по-лъскава кола става, въпросът е коя ще направи впечатление. Тази определено прави, както и вранглера и много други. Май никой не ми е разбрал мисълта правилно... На мен лично сърце няма да ми даде да натоваря този звяр с цялото ми нужно оборудване и да обикалям по местата показани в албума ми. Извинявам се ако съм обидил някой

Мен също ме "грабва" и дай боже всеки му да има удоволствието да притежава такъв звяр. Аз като си купя такъв (след 15-20 години) с удоволствие ще го давам на децата си да ходят по дискотеки с него. А и тогава вече няма да ме е страх да го товаря и да си върша работата... Абе само да сме живи и здрави и тогава пак да си пишем тук работи от сорта "тииии помнииииш ли как се изказа преди години за еди кво сиии..."

нямааа бираааа ааа ааааааа няма бираааа...
              Приятни почивни дни на всички!

Коментар

SRT8 - 900кс
                Дупката е от експлозията на скоростната кутия.

не се вижда какво е излязло от там обаче.... ти сериозно ли бре...?
                понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                Honda Shadow VLX 600 - 1999
                FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                Влади

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                  Всеки Вранглер е подходящ за "пред дискотеките". Винаги съм твърдял, че това е мултифункционален автомобил...
                  И е особено атрактивен, а какъв може да се направи..., там си е направо море.

Коментар

[URL="http://www.forum-lines.ru/"][IMG]http://www.forum-lines.ru/rez/renegade.gif[/IMG][/URL]
                    [COLOR=Black][B] Wrangler YJ, 2.5i, 2.5'' bodylift, ARB locker

[/B][/COLOR][B]Продавам пистов ремък за Jeep [/B][URL]http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?p=886566#post886566[/URL][URL="http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=28939"]
                    [/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от lcr Преглед на мнение
                      не се вижда какво е излязло от там обаче.... ти сериозно ли бре...?
                      Ми квото влязло, такова и излязло.

Коментар

това си е било приключение след като се е случило по време на движение (ускорение) особенно като се види на последната снимка какво има в багажника , мога да си представя за какви коне става дума
                        понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                        JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                        Honda Shadow VLX 600 - 1999
                        FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                        Влади

Коментар

А бе, това "бутилчици " с азотен окис ли са? / NOS /
                          ________________________________________________________________________________________
                          Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
                          HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                            Като се запознах с теб твърдеше, че от англичаните по-добри няма. А сега твърдо залагаш на Хамериканците т. е. на истинските джипове.
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                              Като се запознах с теб твърдеше, че от англичаните по-добри няма. А сега твърдо залагаш на Хамериканците т. е. на истинските джипове.
                              Инсинуации... слухове, с две думи изкривена информация... да не кажа, откровенна лъжа!
                              Никога не съм бил фен на някква марка, пък била тя и Jeep. Винаги съм оценявал добрите технически решемия.

Коментар

Първоначално публикуван от karlosjackal Преглед на мнение
                                Готино, пробвай да направиш ириса продълговат(тигров)
                                Taka?
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X