Здравейте колеги.Нещо имам чувството че не ми включват подгревателните свещи, мислех че е от жегата ама сега настана студ и джипа взе да пали трудно.Все едно свещите не работят, а ги сменях преди 5 месеца.Ако някой му дойде нещо на ум ,ще му бъда благодарен.(Гранд 3.1 тд ,2001 г.)
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Защо не ми включват свещите на Grand 3.1 td.
Свий
X
-
До: Защо не ми включват свещите на Grand 3.1 td.
Вероятно в сервизите на Бош ще разберат бързо и не толкова скъпо какъв е проблемът. Те има и свещи.
Аз знам за два такива в София - в Технотест на летището и на Околовръстното.
Иначе свещите на много коли се включват при температури под 10 градуса. Може и при теб да е така, но не знам.
Коментар
-
Търси свещи BOSH DR8BC .Към двеста и кусур лева е комплекта,но си струва,почети за тях в нет-а. Иначе 3.1 си подгрява и лятото, тази зима в големите студове запали от второ подгряване на -24 !
TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан ERA Преглед на мнениеТърси свещи BOSH DR8BC .Към двеста и кусур лева е комплекта,но си струва,почети за тях в нет-а. Иначе 3.1 си подгрява и лятото, тази зима в големите студове запали от второ подгряване на -24 !
за мерене на температурата-20 лв.цялата работа-за майсторлък.Датчика отделно.
КъсметMitsubishi Outlander
Коментар
-
не знам колега при теб как е. на моята джипка . има и звуков сигнал. а тои идва непосредственно от едно реленце , което подава ток на свещите. също така при мен има и едно централно реле , което ми правеше номера : ужким трябва да подаде ток към релето за подргяване а звуковият сигнал липсваше . оправи се след като изчистих всички клеми и електрически връзки отпред при двигателя .понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
Honda Shadow VLX 600 - 1999
FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6
0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
Влади
Коментар
-
за 2,1 тди , свещите струват 15 лева.понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
Honda Shadow VLX 600 - 1999
FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6
0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
Влади
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар