Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От part-time към full-time 4x4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: От part-time към full-time 4x4

Първоначално публикуван от Алекс Маринов Преглед на мнение
    Колега, тодоров3 , ето тук и тук има подробности за 231 и 242 раздатки, за режимите на използване и на какъв терен. 231 я има и с 21 и с 23 шлица на входния вал, а когато е комплектована с автоматична скоростна кутия е и с удължен входен вал. А 242 също я има и с 21 шлица на входния вал /от 87 - 89 г./, както и с 23 шлица. Разгледай този руски сайт, има доста подробности за Jeep. Поздрави!
    Много ти благодаря за линковете колега веднага ще ги прегледам аз съм на ясно че тази замяна може да е проблемна но понеже донора е 1996г а моето чероки е 1998г тоест близки са по години на производство и двата са с авт. скорости се надявам всичко да пасне без проблеми. Иначе имам някаква техническа култура и ако трябва от двете кутии една ще зглобя и пак ще стане обаче си мисля дали като сменям веригата на 242 не трябва да се сменят и зъбните колела на които се зацепва тази верига дали и те няма да имат износване. Някой ако знае да пише.

Коментар

Гледам в " Какво направих по Джипа си днес" си напреднал в смяната на раздатката. Пиши по подробно, нещо снимки...
      Тематиката е много интересна, мисля има интерес.

Пък може и vlado_28 да драсне някой ред, как върви при него донорството.
      Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

при мен положението е смяна на джипа с 4,0 Просто разправията с прехвърлянето , различния брой шлици и някои други обстоятелства ме спряха навреме
        rides:
        :arrow:1992 Jeep Cherokee XJ 4.0 HНO Limited
        :arrow:2005 Yamaha YZ250
        :arrow:1991 BMW 318hi Coupe
        The Hydrogen Factory...coming in 2010 :)

Коментар

Първоначално публикуван от onufriz Преглед на мнение
          Гледам в " Какво направих по Джипа си днес" си напреднал в смяната на раздатката. Пиши по подробно, нещо снимки...
          Тематиката е много интересна, мисля има интерес.

Пък може и vlado_28 да драсне някой ред, как върви при него донорството.
          утре решавам въпроса с семеринга на изходящия вал но няма да я зглобя окончателно защото е възможно да има разлика в шлиците на вход, вал и може да се наложи да зглобявам от двете една четох в един американски форум че това е възможно ама дано не се наложи

Коментар

Чакаме продължение...
            И снимки...
            Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Първоначално публикуван от onufriz Преглед на мнение
              Чакаме продължение...
              И снимки...
              Това със снимките не съм го правил още във форума, ама ще прочета как става и ще опитам.
              Последно редактирано от kinex; 07-02-10, 21:43. Причина: пг

Коментар

Първоначално публикуван от тодоров3 Преглед на мнение
                това съ снимките не съм го правил още във форума ама ще прочета как става и ще опитам
                Колега, първо качи снимките в някой сайт, /примерно в този/. Избираш
                "My computer", после "browse" и намираш мястото, където се намира снимката в компютъра, кликваш върху снимката и даваш "отвори". След това отдолу копираш линка и го постваш в темата. Получава се ето това-

Желателно е първо да преоразмериш снимките до размер 800х600 или 1024х768, защото понякога сайтът ги отрязва и се получава част от цялата снимка. Нещо такова-

Успех!
                Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                First impression is not always true. Get inspired.
                Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

колега Алеск винаги си бил точен при първа възможност почвам тренировката ......то трябва и да поработвам
                  БЛАГОДАРЯ

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X