Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НЯколко въпроса за Jeep Grand Cherokee

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• НЯколко въпроса за Jeep Grand Cherokee

Здравейте, на скоро си купих Jeep Grand Cherokee 2001 година е 3.1 ТД добре е мен ми харесва. Закарахме го в Балкан стар да го видят викат че е подържан и само ремака и Обтегача смениха, че скърцаше нещо и за тези две неща ми взеха 900 лв. не мислите ли, че е много и кажете за напред къде да правя профилактика, някой добър сервиз да ми препоръчате на сностни цени.
    Друго което искам да питам е сложих масло Кастрол полусинтетика ама май сипах малко повече има ли проблем или да източа 200-300 грама .
    И сега да питам най важното от къде да си купя табло защото ми е с десен волан и къде могат да ми го направят.На мен лично не ми пречи ама баща ми не е свикнал и иска да си е с ляв. До колкото мерих таблото средната част може и да не се сменя защото от дясно и от ляво частите са равни.
    И последно да питам как да си сменя тези пищялките отпред защото от слънцето са изгорели и много гадно свири, или поне да ги изключа, и да свирят само колоните на вратите.
    Мерси много предварително.

До: НЯколко въпроса за Jeep Grand Cherokee

Първоначално публикуван от nooky Преглед на мнение
    Здравейте, на скоро си купих Jeep Grand Cherokee 2001 година е 3.1 ТД добре е мен ми харесва. Закарахме го в Балкан стар да го видят викат че е подържан и само ремака и Обтегача смениха, че скърцаше нещо и за тези две неща ми взеха 900 лв. не мислите ли, че е много и кажете за напред къде да правя профилактика, някой добър сервиз да ми препоръчате на сностни цени.
    Друго което искам да питам е сложих масло Кастрол полусинтетика ама май сипах малко повече има ли проблем или да източа 200-300 грама .
    И сега да питам най важното от къде да си купя табло защото ми е с десен волан и къде могат да ми го направят.На мен лично не ми пречи ама баща ми не е свикнал и иска да си е с ляв. До колкото мерих таблото средната част може и да не се сменя защото от дясно и от ляво частите са равни.
    И последно да питам как да си сменя тези пищялките отпред защото от слънцето са изгорели и много гадно свири, или поне да ги изключа, и да свирят само колоните на вратите.
    Мерси много предварително.
    По реда на въпросите,тези две части струват около 500 лева,значи са те завлекли 400 лева,за половин час работа.Понякога няма къде да избягаш от това да си купуваш части от БС,но за труд никога не си оставяй колата там.
    Ако гарнитурите ти са наред,не е проблем да имаш 300 грама свръхниво.
    За това да си преправиш десен на ляв волан забрави или приготви 10 000 лева.
    За да си смениш тонколоните,се маха цялата пластмасова кора към предното стъкло с отверка,самите говорителчета за пищялки захванати с по две видии.
    Последно редактирано от Стефан ERA; 11-07-08, 15:37.
    TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
    Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
    Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
    Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

За пищялките разбрах ще се справя и сам.
      А за волана защо мислиш че е толкова скъпо аз си мислех от рода на 2000-2500 лв. ако си намеря табло за 1500 лв. и там да ми го обърнат незнам колко ще вземат за работата.

Коментар

относно маслото ,до 200-300 грама не е толкова фатално, но да не е повече, а за говорителчетата що се отнася ,при мен беше същият проблем и го реших като си купих говорителчета на Блаупункт за по 12 лв. бройката. Ако ги откачиш музиката в колата става отвратителна, защото те не са пищялки а са говорители със средни и високи честоти.Кората се сваля внимателно като в двата края има щипки а по средата са само заклинващи канали.Не е сложно никак.

Коментар

Първоначално публикуван от nooky Преглед на мнение
          А за волана защо мислиш че е толкова скъпо аз си мислех от рода на 2000-2500 лв. ако си намеря табло за 1500 лв. и там да ми го обърнат незнам колко ще вземат за работата.
          Обръщането на волана е дискутирано многократно тук. Накратко - табло, кормилна кутия, щанги, спирачни тръбички, удължаване на инсталацията плюс труд и допълнителни главоболия.
          Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
          http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
          http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

sag9765 от къде мога да си купя като твойте пищялки и какъв модел са точно мерси предварително

Коментар

Относно говорителчетата ми ги уреди мой приятел от блаупункт и му давам координатите : Николай тел.0888437737 Има телевизионен сервиз в Дружба2 но е много точен и ще свърши работа

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X