Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана за среща!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Покана за среща!!!

Много ви моля,и така ми е трудно да пиша а да гледам и за грешки...каде е коко11?Даите ми адрес каде в София да се видим!!!Имам куп вапрооси без отговори а и много ми се ще някои да ми прегледа джипа просто да си поговорим!!!!
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от bonevd Преглед на мнение
      Много ви моля,и така ми е трудно да пиша а да гледам и за грешки...каде е коко11?Даите ми адрес каде в София да се видим!!!Имам куп вапрооси без отговори а и много ми се ще някои да ми прегледа джипа просто да си поговорим!!!!
      Така. Да се опитам да внеса малко яснота.

1. Коко отговаря на този мобилен телефон: 0878 298 289; повече информация за "мястото на събитието" може да откриеш на този адрес: http://www.aprilci-vilaruschuk.com
      А Коко все пак не е собственик на автосервиз, неговата "работилница" си е за неговите машини (стават уникални ), той по принцип е "хотелиер"

2. В София "някой" да "ти прегледа" джипа... Аз се сещам за няколко места (все при колеги от форума). Не съм ходил в нито един от тях, но затова пък съм чел доста темите тук. Така че, ето няколко "жокера":

- http://www.autoexpress-2.com/ (сервиза на Влади333);

- сервиза на Голди - както го описват посетили го: "от бул."Никола Петков" хващаш разклона за кв. "Горна баня" и веднага вдясно има автомика - това е сервиза ГОЛДИ /гумаджийницата е отгоре/" А иначе, точен адрес: бул. "Никола Петков" № 54, телефон: 02/9576109;

- Димитър Здравков - (Митко Фулда), консултант в сервиз МотоЕксперт - София (кв. Драгалевци);

- сервиз "Disem" (ел.инсталации) - намира се на улица "Черковна", веднага след моста "Чавдар", вдясно.

Надявам се да съм бил що-годе полезен.
      proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
      NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
      Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от gabone Преглед на мнение
        Аз миналата година минах от Влас към Емона /снимката на аватара ми е от там/. Засякох 10-тина Дифендъра развозващи туристи.За този път ли говориш?

П.С. Малко разводняваме темата. Ще се събираме ли при коко11?
        :0 това са колегите имало друг черен път...само че за туристи с памперси ))
        а за срешата с КОКО11..много ми се иска..но не обешавам
        Последно редактирано от lcr; 21-06-08, 23:49.
        понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
        JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
        Honda Shadow VLX 600 - 1999
        FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
        Влади

Коментар

Аз съм ЗА да се видим при Коко в Априлци.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

11-13 юли при Коко!!!А сега какво,да се организираме че време не остана колко ще ходиме,заедно ли ще патуваме,кога и каде ще се сабираме,или да се спасяваме по единично и направо там,а Коко знаели?????????????????????????????
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от bonevd Преглед на мнение
              11-13 юли при Коко!!!А сега какво,да се организираме че време не остана колко ще ходиме,заедно ли ще патуваме,кога и каде ще се сабираме,или да се спасяваме по единично и направо там,а Коко знаели?????????????????????????????
              Знам .само ми кажете горе долу колко човека се събираме.и какво искате да ви организирам.разходка .хард.или излизане на Ботев или нещо друго.

Коментар

Приемате ли и японски "джипки"?
                Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                0888 315 794
                LZ1UPI
                A1 (Rh+)

Коментар

И едно терано може ли да доиде
                  0885 297985,мтел-Радо
                  0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Приемаме всички. Колкото повече - толкова повече...
                    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                      Знам .само ми кажете горе долу колко човека се събираме.и какво искате да ви организирам.разходка .хард.или излизане на Ботев или нещо друго.
                      Идваме! 2 възрастни + 1 дете + 1 JEEP паркетник.
                      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Добре ще е до четвъртък да знам колко паркетника ще идват.
                        От днес съм с басейнче така че ще може да се топнете.
                        Певицата в кръчмата изпълнява всякакви музикални желания.
                        аз изпълнявам всички нестандартни оф изпълнения.който няма подходяшт джип имам един за чупене.опс каране.
                        Предполагам че хората с американските коли няма да имат нищо навпротив и другите марки да се включат.който иска де.
                        За който не знае цената на едно легло е 20лв.за деца наполвина или безплатно.
                        Последно редактирано от koko11; 08-07-08, 20:09.

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                          Добре ще е до четвъртък да знам колко паркетника ще идват.
                          От днес съм с басейнче така че ще може да се топнете.
                          Певицата в кръчмата изпълнява всякакви музикални желания.
                          аз изпълнявам всички нестандартни оф изпълнения.който няма подходяшт джип имам един за чупене.опс каране.
                          Предполагам че хората с американските коли няма да имат нищо навпротив и другите марки да се включат.който иска де.
                          За който не знае цената на едно легло е 20лв.за деца наполвина или безплатно.
                          Супер си Коко!

А бе да се топнем, ама само до фарчетата, че нямам шнорхел.
                          Прикачени файлове
                          Последно редактирано от s_s1; 09-07-08, 15:06.

Коментар

Аз няма да успея да се включа ще се занимавам с майстори на вилата.
                            Направете снимки, та и ние да си зарадваме душиците
                            Весело изкарване
                            JEEP CHEROKEE 2.5 TD

Коментар

Днес вече е четвъртък. Последно: кои ще идват? Уточнено ли е вече, или само аз съм дал твърда резервация?

Коментар

Аз имам мерак да доида коя дата по точно че не разбрах
                                0885 297985,мтел-Радо
                                0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X