Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем код P0202 на WJ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем код P0202 на WJ

Вчера, движейки се както обичайно забелязах чек енжина-а да свети. След известно време при подаване на газ нещо двг. не работеше добра, все едно, че карам лада на три или вартбург на 2 цилиндъра. Помислих си, че 2-3 от осемте цилиндъра са избягали на джипа. Спрях, отворих капака и дълго гледах умно... Двг. си работеше равномерно и безпроблемно. Прибрах се вкъщи прочетох грешката: P0202 Цепь питания форсунки №2и долу горе си го превеждам като веригата /може би ел. верига/ на захранването на бензиновия инжектор на цил. 2 е прекъсната, проблемна.
    Та въпроса ми Вас уважаеми джипари е:Каква му е болката на джипа и какво е лечението?

П.П. Това за сервиза /Балксанстар/ го знам, ама е много далече и там освен да си чоплят носа и да обясняват, че са затрупани от работа и да оставя джипа го знам по дефолт, ама няма да пиша че са некадърници, че някой може да ми забърше набързо темата.

Очаквам Вашата виртуална помощ!
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

До: Проблем код P0202 на WJ

Колеги, няма ли кой да помогне?
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Прегледай кабела на инжектора на 2-ри цилиндър, понякога буксите прекъсват. После някой да седне в колата и да вдига плавно обороти докато не почне да прекъсва и ти изключи 2-ри цил. и виж дали ще има промяна...
      LZ1RED

Коментар

Не знам от какво е. Не ми се е случвало.
        Injector # 2 Control Circuit
        An open or shorted condition detected in control circuit for Injector # 2 or the INJ 2 injector bank.

А и не съм чувал някой да е имал такъв проблем.
        Като ти гледам разхода със сигурност има нещо което не е на ред.

Коментар

Размърдах буксите, изключих акумолатора изчисти се тази грешка и повече не се е появявала. В момента в който се появи карах по разбито подобие на път с около 70км/ч. и нещата в багажната част /сак с парцалки и летни обувки/ подскачаха почти до тавана и откачиха щората. Така, че е възможно да е било от хлабава връзка.
          От тогава повече не го е правил този проблем, но в момента в който го направи мощността се срина тотално, сякаш избягаха поне 3 цилиндъра. Може да е някакъв сервизен режим.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
            Вчера, движейки се както обичайно забелязах чек енжина-а да свети. След известно време при подаване на газ нещо двг. не работеше добра, все едно, че карам лада на три или вартбург на 2 цилиндъра. Помислих си, че 2-3 от осемте цилиндъра са избягали на джипа. Спрях, отворих капака и дълго гледах умно... Двг. си работеше равномерно и безпроблемно. Прибрах се вкъщи прочетох грешката: P0202 Цепь питания форсунки №2и долу горе си го превеждам като веригата /може би ел. верига/ на захранването на бензиновия инжектор на цил. 2 е прекъсната, проблемна.
            Та въпроса ми Вас уважаеми джипари е:Каква му е болката на джипа и какво е лечението?

П.П. Това за сервиза /Балксанстар/ го знам, ама е много далече и там освен да си чоплят носа и да обясняват, че са затрупани от работа и да оставя джипа го знам по дефолт, ама няма да пиша че са некадърници, че някой може да ми забърше набързо темата.

Очаквам Вашата виртуална помощ!
            Познанията ми по руски са скромни, но това ми звучи като проблем със сигналните тоци от дросел клапа но.:2. Тези двигатели имат ли повече от 1 дрослена клапа?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X