Вчера, движейки се както обичайно забелязах чек енжина-а да свети. След известно време при подаване на газ нещо двг. не работеше добра, все едно, че карам лада на три или вартбург на 2 цилиндъра. Помислих си, че 2-3 от осемте цилиндъра са избягали на джипа. Спрях, отворих капака и дълго гледах умно... Двг. си работеше равномерно и безпроблемно. Прибрах се вкъщи прочетох грешката: P0202 Цепь питания форсунки №2и долу горе си го превеждам като веригата /може би ел. верига/ на захранването на бензиновия инжектор на цил. 2 е прекъсната, проблемна.
Та въпроса ми Вас уважаеми джипари е:Каква му е болката на джипа и какво е лечението?
П.П. Това за сервиза /Балксанстар/ го знам, ама е много далече и там освен да си чоплят носа и да обясняват, че са затрупани от работа и да оставя джипа го знам по дефолт, ама няма да пиша че са некадърници, че някой може да ми забърше набързо темата.
Очаквам Вашата виртуална помощ!
Та въпроса ми Вас уважаеми джипари е:Каква му е болката на джипа и какво е лечението?
П.П. Това за сервиза /Балксанстар/ го знам, ама е много далече и там освен да си чоплят носа и да обясняват, че са затрупани от работа и да оставя джипа го знам по дефолт, ама няма да пиша че са некадърници, че някой може да ми забърше набързо темата.
Очаквам Вашата виртуална помощ!
Коментар