Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Внос на Grand от USA?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Внос на Grand от USA?

Първоначално публикуван от jamiemirror Преглед на мнение
    Пикапите не се облагат с акциз.... но данъка е 22% вместо 10% при останалите. Вадете калкулаторите.
    По конкретно.
    За кой данък става въпрос.

Коментар

Митото има предвид...
      B+

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
        Колега тия 5000$ със самолет ли са? щото един контейнер за 3 джипа е 3000$.
        Колега, тази информация за 3000-те хиляди долара е вече остаряла. Аз се интересувах преди 3 дни за цена на контейнер (три 4етири коли побира зависи) Цената от Савана Джорджия (там има голямо пристанище на океана и следователно е по-евтино отколкото от Чикаго например) е 4250$ в момента при тази цена на петрола и това включва всички такси с изключение на освобождаването на контейнера в България. Това последното не ми стана много ясно. Не си можел да си се оправяш самичък с това, ами трябвало да бъде юридическо лице (брокери)

Август месец ще изпращам две коли. Едната си е моята, а другата ще е за продаване, но още не мога да реша каква или по-точно каква би се продала най-лесно в България. Спрял съм се на БМВ Х3-Х5, Тоарег, МЛ.

Коментар

4400$ от НюДжърси ,през Италия до Варна в момента.
          B+

Коментар

хм... колко ли излиза един ф-150 кинг кеб...?
            понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
            JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
            Honda Shadow VLX 600 - 1999
            FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
            Влади

Коментар

имам приятел които си купи доч вайпар и го кара на американски тбели но гражданската му е 500лв на 3 месеца.

Коментар

Първоначално публикуван от tangra Преглед на мнение
                Август месец ще изпращам две коли. Едната си е моята, а другата ще е за продаване, но още не мога да реша каква или по-точно каква би се продала най-лесно в България. Спрял съм се на БМВ Х3-Х5, Тоарег, МЛ.
                Предположение: В тоя контейнер колко suspencion lift kits и лебедки можеш да нахакаш и после да ни продадеш... Набери заявки оттук. Пристигат ти на посочените цени в къщи. Разопаковаш ги и ги омърляш с кал за да изглеждат като "втора употреба". Ще трябва да облъчиш някои собственик на морга за ф-ра "части втора употреба" 1000 кг за 200$. Върху тях ще се обмитява и начислява ДДС. Добавяш 20-30% за тебе си. Всички пляскаме с ръце и се прегръщаме. Дори може да помислим за обвързано авансово плащане. Що не пуснеш такава тема в купувам - продавам, ми ще носиш Кайени и Кю 7-ци ...
                Tundra 2011 4X4
                RAV4 2009 4X4

Коментар

Първоначално публикуван от razgele Преглед на мнение
                  Предположение: В тоя контейнер колко suspencion lift kits и лебедки можеш да нахакаш и после да ни продадеш... Набери заявки оттук. Пристигат ти на посочените цени в къщи. Разопаковаш ги и ги омърляш с кал за да изглеждат като "втора употреба". Ще трябва да облъчиш някои собственик на морга за ф-ра "части втора употреба" 1000 кг за 200$. Върху тях ще се обмитява и начислява ДДС. Добавяш 20-30% за тебе си. Всички пляскаме с ръце и се прегръщаме. Дори може да помислим за обвързано авансово плащане. Що не пуснеш такава тема в купувам - продавам, ми ще носиш Кайени и Кю 7-ци ...
                  Хубаво предложение. Само че кой ще поеме енвентуално гаранционно обслужване на тези лебедки?
                  Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                  Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от razgele Преглед на мнение
                    Разопаковаш ги и ги омърляш с кал за да изглеждат като "втора употреба". Ще трябва да облъчиш някои собственик на морга за ф-ра "части втора употреба" 1000 кг за 200$.
                    Хич не си мисли, че митничарите ядът доматите с колците
                    никой няма да се върже на калните лебедки, пружини и амове... особено на фактура от 200 $ за 1000 кг. части за джипове.
                    LZ1RED

Коментар

Разгеле сигурно не предполага че този форум се чете и от митничари.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                        Разгеле сигурно не предполага че този форум се чете и от митничари.
                        Именно, де! Ще са спокойни, че не е постановка!
                        Говоря ти дъще, сещай се снахо!

Коментар

Именно де! Затова не съм написал предложение, а предположение.
                          Но пък ми стана чудно дали митничарите правят експертизи на кални и мърляви части за джипове. Съвсем пък да са останали без работа?
                          А относно гаранциите: Ако някъде продават нови мерцедеси на половин цена аз лично бих си купил.
                          Tundra 2011 4X4
                          RAV4 2009 4X4

Коментар

едно внимание - през Гърция следете да не попаднете на стачка , че препращат контейнерите до Египет и така се загубиха няколко контейнера на познати ... А извън контейнер в никакъв случай - колата идва осолена до мозъка на костите и ремонтите са доста тегави.

За каране с американски номера се иска договор за преотстъпване и ви трябва българин с американско гражданство - той има право да си вкара 2 коли БЕЗ никакви такси !
                            rides:
                            :arrow:1992 Jeep Cherokee XJ 4.0 HНO Limited
                            :arrow:2005 Yamaha YZ250
                            :arrow:1991 BMW 318hi Coupe
                            The Hydrogen Factory...coming in 2010 :)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X