Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Карета за кормилен прът

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Карета за кормилен прът

Имам луфт във волана.Според мен са разбити каретата на кормилния прът.Става въпрос за Вранглер 4.0-2000г. Днес ходих във Балкан Стар-Пловдив.Оказа се че карета по отделно не се предлагат.Това което предлагат е кормилен прът на две части,съответно 600лв.и 400лв.Останах изумен от високата цена и супер некомпетентния продавач на 4асти/но това е друга тема/. Въпроса ми е:може ли да се сменят само каретата и евентуално от къде да се вземат?
    Grand Cherokee 4.7HO Overland

До: Карета за кормилен прът

Първо го свали за да се увериш че луфта е в каретата а не в телескопичната част. Обикновено там се появява. Оправя се без смяна. Може и в кормилната кутия да е. И там се оправя. Ако е в каретата - смяна.
    Нищо не пречи да провериш в Скорпион и ВестАуто.Пращат и с куриер. В БС ми се струва че на някой части имат правописни грешки с една нула в повече. За четири накладки на ръчната ми искаха 580лв.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
      Първо го свали за да се увериш че луфта е в каретата а не в телескопичната част. Обикновено там се появява. Оправя се без смяна. Може и в кормилната кутия да е. И там се оправя. Ако е в каретата - смяна.
      Нищо не пречи да провериш в Скорпион и ВестАуто.Пращат и с куриер. В БС ми се струва че на някой части имат правописни грешки с една нула в повече. За четири накладки на ръчната ми искаха 580лв.
      Thanks.Каретата са разбити със сигурност,но почти съм сигурен че има луфт и във телескопичната част,а тя как се оправя незнам А колкото до накладките ти ,какво да кажа.....цирк

Коментар

Малко е опасно да се прави телескопичния прът, защото след интервенцията той пак трябва да си остане телескопичен. Иначе при челен удар, ако не се сгъне, ще ти сгъне зъбите.
        Може да се пречука малко външната част за да влиза по-плътно, а може и да се намаже с Поксипол(без да се почиства) и така да се сглоби. После, като изсъхне лепилото, се раздвижва и става като шарнирна връзка.

Коментар

Ами ще пробвам така както казваш,ако стане ще черпя

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X