Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Диагностика на Cherokee 2,5TD, 1999

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Диагностика на Cherokee 2,5TD, 1999

Здравейте!

Имам Cherokee 2,5TD 1999г. Колата няма мощност и не може да вдигне повече от 100-110км/ч. Въпросът ми е, къде мога да направя компютърна диагностика. Мисля че работи в сервизен режим. Турбото работи.
    От София съм.

Благодаря предварително!

До: Диагностика на Cherokee 2,5TD, 1999

И аз съм със същия проблем със същия джип. До сега май само в Балканстар имат софтуер за тези коли. Нямям им доверие, защото са кожодери но никъде не намерих възможност за диагностика. Иншересно, ако някой знае друга възможност нека пише!!!! Иначе ще се ходи в Балканстар.

Коментар

Опитайте на който и да е стенд да заредите модула за Chrysler Voyager.
      Доколкото имам информация, компютрите с този двигател са идентични при Chrysler.

Коментар

Първоначално публикуван от tzviatko Преглед на мнение
        И аз съм със същия проблем със същия джип. До сега май само в Балканстар имат софтуер за тези коли. Нямям им доверие, защото са кожодери но никъде не намерих възможност за диагностика. Иншересно, ако някой знае друга възможност нека пише!!!! Иначе ще се ходи в Балканстар.
        А бе защо не проверите, какво е положението в другите подфоруми и форуми?
        Имам в предвид колите, които ползват същия агрегат: Алфа Ромео, Крайслер Вояджър - те как и къде диагностицират?
        Успех!
        Весело посрещане на Новата 2009г.!
        ________________________________________________________________________________________
        Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
        HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X