Здравейте колеги!
Имам Вранглер YJ 2.5 от 13 години. Скоро се зачетох в книжката му и се сетих за една лампа която никога не ми е светвала. Става въпрос за "Подсказвач" за следваща скорост. На мен определено не ми е нужна след толкова време, но сина вече порасна и се оглежда в джипа
. Бих искал да я пусна в действие да му помага в началото. Питанията са ми две:
1. Има ли някой на който да му работи това устройство.
2. От кой датчик взема сигнал за оборотите или го получава от компютъра през реле /кое?/
Колата е купувана от БГ и интервенции не е имало.
Имам Вранглер YJ 2.5 от 13 години. Скоро се зачетох в книжката му и се сетих за една лампа която никога не ми е светвала. Става въпрос за "Подсказвач" за следваща скорост. На мен определено не ми е нужна след толкова време, но сина вече порасна и се оглежда в джипа
. Бих искал да я пусна в действие да му помага в началото. Питанията са ми две:1. Има ли някой на който да му работи това устройство.
2. От кой датчик взема сигнал за оборотите или го получава от компютъра през реле /кое?/
Колата е купувана от БГ и интервенции не е имало.

. Тия тъпи американци слагат какви ли не неща в колите си. Дори и АВS! А това по-опитните /които го нямат/ го правят като натискат многократно педала на спирачката така, че да спира максимално, но в момента на блокиране на някое от колелата си вдигат крака. Така ме е учил моя инструктор. Някога. Когато още нямаше оборотомери в учебните коли. А сега освен със затворени очи /заради оборотомера/ се опитайте да потеглите и със запушени уши! Защото 18-19 годишните в колите слушат CD, а не оборотите на мотора
) за мен темата и забавна и неразбираема
Коментар