Обява

Свий
Няма добавени обяви.

21 годишен вранглер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 21 годишен вранглер

ЗДРАВЕЙТЕ !Струва ли си да купя 21 годишен вранглер?Гледам на снимката - уж хубав.Парите му - към 8000 лв.Ама много стар.Бихте ли помогнали ? /четвъртата обява в мобиле.де/.Благодаря предварително.

До: 21 годишен вранглер

Еми да беше сложил линк.

Годините не са от значение. Отиди, огледай, пробвай. Ако трябва закарай в сервиз да я прегледат. Ако те устройва - взимай.

Но каквото и да направиш, купуването на стара кола си е и малко до късмет. Можеш да попаднеш и на нещо, дето ще те надживее, и на нещо, дето ще почне да се разпада още след първата зима.

Има и по-дърти коли, и за повече пари, ама се купуват.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

това е първия отговор за който благодаря.
      http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...=1&tabNumber=2
      Мисля ,че това е адреса

Коментар

Ех къде е сега Димата...
        Изглежда добре, на годините не обръщай внимание, важно е състоянието. Този специално изглежда добре, изглежда е каран само по асвалт, няма липси, но от снимката немога да разбера с кой двигател е. Прилича ми на 4.2, а този двигател май не е много добър. Аз нямам досег до такъв двигател, но пък е обсъждан много пъти във форума. Потърси малко с търсачката, най вече постовете на Quadra, и ще намериш много инфо.
        Ако разбираш руски влизай в енциклопедията и чети: http://jeep.avtograd.ru/

Успех.
        99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
        It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

На снимки наистина изглежда много добре, поддържана кола, ресьорите не са уморени, чист салон, кожен при това. Може и да си заслужава. Голям въпрос е двигатела...... Ако е 4,2 карбуратор, или 2,5 - няма акциз, което е добре. Ако 4,0 инжекцион пак не е лошо, обаче + 5 бона акциз.......

Сега погледнах още веднъж обявьта, пише 122 коня, значи не акцизен.....
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Благодаря Ви за съветите.На предния калник отстрани на всички вранглери /така мисля/ е изписано jeep с хромирани букви.На този надписа мисля ,че е червен т.е. джипката е пребоядисвана.Но е нормално за тази възраст. Имам приятел който в близките дни ще бъде в този край и ще го помоля да хвърли едно око.Ако не имам още една на адрес
            Коя ли е по-добра,като са на една цена и години?

Коментар

Двигателят е AMC 258, 4.2 литра, 115 к.с. Не е акцизен... Тези двигатели са общо взето "гладнички", но пък са доста здрави... обикновено са с карбуратор...
              На снимките, джипката изглежда много запазена и вероятно си е такава.

П.П. Питате за Димата... ами чакам го, всеки момент трябва да ми дойде на гости... в Бургас, само кръчмата не сме набедили още...
              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Коя ли е по-добра,като са на една цена и години?
                Тази изглежда по-добре, но доколкото виждам няма климатик, а първата има.
                Питате за Димата... ами чакам го, всеки момент трябва да ми дойде на гости... в Бургас, само кръчмата не сме набедили още...
                Их блазе ви, предай му много поздрави.
                99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
                It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X