Здравейте печени Джипаджии
Аз съм нов,ама съвсем нов клубар със старо , ама съвсем старо Чероки 2.1 Рено ТД Интерк...98
Чета саита и се кефя,че го намерих.
Да си кажа право имам около 1000 въпроса,щото моита любима "морга" има 100-тина проблема,ама вече 3-та година строя с моето чери и съм му много благодарен,че още ме вози,и върши работа.
Та на спешния въпрос (дори не съм си оформил профила):
Реших да му отдам малко заслужени грижи,като почна от гумите (safety),а после ще ви досаждам с други въпроси.
И така-от Варна съм,и съм намерил следните оферти за
215х75х15-за 4 броя
1.Хамерикански гуми нови на 3 месеца не си спомням името,ама производство-03 - 190 лв/парчето-готин граифер -стари
2.Кореиски -нови-157 лв-имали много пластмаса,и кофти за мокро
3.Гоод Ъеар (Вранглер)-нови-200 лв-лоши тестове(гуми-"newage"-"Евтини гуми от Европа").
4.Генерал - нови -171 лв(Автотрейд ООД)
5.Иокохама-нови-201 лв(Автотрейд ООД)
Чакам мъдър съвет,и мнооого благодаря (бира)
ВГДинев(не съм мутра)

Аз съм нов,ама съвсем нов клубар със старо , ама съвсем старо Чероки 2.1 Рено ТД Интерк...98
Чета саита и се кефя,че го намерих.
Да си кажа право имам около 1000 въпроса,щото моита любима "морга" има 100-тина проблема,ама вече 3-та година строя с моето чери и съм му много благодарен,че още ме вози,и върши работа.
Та на спешния въпрос (дори не съм си оформил профила):
Реших да му отдам малко заслужени грижи,като почна от гумите (safety),а после ще ви досаждам с други въпроси.
И така-от Варна съм,и съм намерил следните оферти за
215х75х15-за 4 броя
1.Хамерикански гуми нови на 3 месеца не си спомням името,ама производство-03 - 190 лв/парчето-готин граифер -стари
2.Кореиски -нови-157 лв-имали много пластмаса,и кофти за мокро
3.Гоод Ъеар (Вранглер)-нови-200 лв-лоши тестове(гуми-"newage"-"Евтини гуми от Европа").
4.Генерал - нови -171 лв(Автотрейд ООД)
5.Иокохама-нови-201 лв(Автотрейд ООД)
Чакам мъдър съвет,и мнооого благодаря (бира)
ВГДинев(не съм мутра)

Коментар